Krokodil åt upp mobiltelefon
En krokodil vilar på stranden vid floden Tarcoles i provinsen Puntarenas i Costa Rica cirka 90 kilometer söder om San Jose den 5 december 2010. (Foto: Yuri Cortez / AFP / Getty Images)


En krokodil i Ukraina hade en sådan aptit att den åt upp en kvinnas mobiltelefon.  Enligt  mediarapporter började telefonen  sedan ringa i krokodilens mage.

Gena, en 14-årig krokodil som lever i ett akvarium i Dnipropetrovsk, är uppenbarligen plågad av smärta sedan han åt upp telefonen. Han har vägrat äta och har inte haft någon avföring på fyra veckor, rapporterar nyhetsbyrån AP (Associated Press).

Krokodilen svalde telefonen när den tappades i vattnet av misstag.

– Telefonen började ringa och ljudet kom inifrån vår Genas mage, berättade Alexandra, som är anställd på akvariet, för AP.

Gena åt upp mobilen för tre veckor sedan.

– Hans beteende har förändrats, han rör sig väldigt lite och simmar mycket mindre än han brukar, berättade Alexandra för nyhetsbyrån.

Akvariet fick ta till specialåtgärder för att hjälpa Gena bli frisk.

-Vi har beställt specialtransport för att få Gena till veterinären. Vi ber att han ska överleva operationen. Vi är så oroliga för honom, berättade administratören på djurparken för den ryska nyhetsbyrån RT.

Kvinnan som förlorade mobilen sade att hon ville ha tillbaka sin telefon eftersom det fanns ett antal minnesvärda fotografier i den, men att hon inte kommer att betala för operationen för att få tillbaka den, rapporterade RT.

Översatt från engelska: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/49789/