Kongressledamot: Budskapet till världen är att vi är mer lika än olika
Orpheum Theatre Memphis (Foto: Epoch Times)


Kongressledarmot Barbara Ward Cooper, från representantshuset i Tennesses 86 distrikt var mycket förtjust över att Divine Performing Arts (DPA) show uppfördes i hjärtat av hennes distrikt vid Orpheum Theatern.

– Jag representerar detta distrikt och det ligger mitt i hjärtat av det. Å guvenenörens vägnar välkomnar vi er alla. Han har varit i Kina, han åkte förra året för ekonomisk utveckling och internationell handel mellan Tennesse och Kina, sade Cooper.

Cooper drogs med i kvällens stämning och charmades av att stå i centrum för många samtal. Hon sade:
– Jag känner mig som en celibritet i kväll, alla vill prata med mig.

Coopers bakgrund inkluderar undervisning och det gladde henne att se barn i publiken.

– Detta är fantastiskt. Som lärare var jag så glad över att också se barnen komma och få en möjlighet att se detta, de tycker om att uppträda på skolan. Hela showen var fantastisk, sade hon entusiastiskt. 

Att sitta som publik på en sådan stor show var en av många höjdpunkter som Cooper talade om under samtalet.

– Det är helt enkelt fint att se en fullfjädrad show och föreställning. Det var gudomligt och mycket lärorikt. Den berättade om landets demografi, visade olika faser och vad som händer där, så jag uppskattade den verkligen. Jag har någonting att prata om hela veckan med mina kollegor, sade hon i förundran.

Den kulturella konnotationen i scenerna var en annan intressant sak som hon uppskattade.

– De nämner olika delar som Mongoliet och Tibet. Sedan har vi scenen med damen i fängelset som visar så mycket barmhärtighet, förklarade Cooper.

Det mest intressanta
enligt hennes åsikt var att istället för att bara se bilder i en bok presenterades berättelserna genom dans och olika kroppsrörelser. Meningen bakom framförandet gick att förstå och underhållningen var ovanlig.

I coopers ögon var budskapet någonting som mänskligheten måste lära på nytt.

Hon sade:

– De visade mänsklighet och kärlek. Detta är vad jag såg i showen och det var invävt i hela föreställningen. Vi kan omöjligen göra det utan kärlek vi måste börja älska och göra bättre genom våra medmänniskor och över landet. Vi har kommit en bra bit men vi har fortfarande mycket kvar att göra.

Trots att föreställningen berättar om en värld långt borta från Memphis förstod Cooper att ”budskapet till världen är att vi är mer lika än olika”

The Epoch Times är stolt sponsor av Divine Performing Arts 2009 World Tour. Vänligen se DivinePerformingArts.org eller www.divineshows.se för mer information.

Tillägsrappotering från SOH Radio

Översatt från:http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/11738/