Kompositör tycker föreställningen är ”Fantastisk”


David Bernstein, en kompositör från Oregon, såg Chinese New Year Spectacular, i Atlanta den 5 januari. Under pausen tog han reda på turnéschemat så att hans fru också skulle kunna se den.

– Den var fantastisk, den mest njutbara show jag sett genom åren. Jag tyckte filosofin var mycket givande, att förbättra sitt liv. Dansen var utsökt och kostymerna mycket attraktiva. För en sådan som mig, som skrivit musik för slagverk, uppskattade jag trummorna och deras synkronisering med dansarna. Så jag tror att den andra delen av föreställningen blir lika attraktiv, förmodligen på ett annorlunda sätt än den första delen. Så jag är riktigt nöjd, riktigt nöjd, sade David Bernstein.

Elizabeth Rabincen är konsult. Hon tyckte mest om det första inslaget.

– Föreställningen, kostymerna är något alldeles extra och sättet de dansar, jag har aldrig sett något liknande. Jag är från Sydamerika och ni borde ta över den till Venezuela. Vi tycker alla om trummarna, jag tycker de är fantastiska och jag tyckte om början med himlen – vackert, alltsammans är vackert.

Jessica Greenstein är Eliabeth Rabicens barnbarn och går i high school. Hon säger:

– Jag håller med mormor. Jag tycker om allt. Jag tycker om trummarna, bäst var historien om de nio solarna, de två är mina favoriter.

IT-systemeraren Jason Gaul, tyckte särskilt om trumframförandet. Han sade till Epoch Times under pausen:

– Föreställningen är mycket bra så här långt. Trummarna tyckte jag särskilt om, de trumspelande killarna, mycket färgstark – trummarna och sångarna och dansen var bra den också. Vet du, kostymerna och bakgrunderna är intressanta. Jag rekommenderar den, den är mycket trevlig.

Säljchefen Rich Bean och han fru tyckte om Den Himmelske kungen stiger ned till jorden:

– Det är mycket trevligt. Det är faktiskt första gången som jag kommer och föreställningen är mycket visuellt tilltalande och min fru och jag njuter mycket av den. Jag måste säga att jag tyckte om det sista framförandet med trummarna. Min fru blev faktiskt också mycket känslomässigt berörd av öppningsinslaget. Ja, du förstår jag var inte medveten om Mongoliska tedansen och av de andliga principerna som uttrycktes i dansen.

orginalartikel: http://en.epochtimes.com/news/8-1-8/63824.html