Kommunfullmäktigeledamot i Houston lovordar Shen Yun
Shen Yun Performing Arts välkomnades till Houston av kommunfullmäktigeledamoten Wanda Adams. (Foto: Epoch Times)


Shen Yun Performing Arts välkomnades till Houston och Brown Theater i Wortham Center av kommunfullmäktigeledamoten Wanda Adams lördagen den 3 juli.

Hon uppskattade mycket hur det New York-baserade artistföretaget visade upp det antika Kinas gudomligt inspirerade kulturarv genom klassisk kinesisk dans och musik.

– Först och främst vill jag tacka för att jag fick dela denna kväll med er. Jag kom inte hit ensam, både min mamma och min vän är med mig så vi tillsammans får uppleva denna underbara föreställning.

– På uppdrag av staden Houston, vår underbara borgmästare Liz Parker och företrädare för kommunfullmäktige vill jag  tacka er för att ni gjorde er kultur levande här på scenen i Wortham Center.

Vackert klädda dansare som smidigt matchar den animerade digitala bakgrunden som integrerads med varje dansframträdande. De dyker upp och försvinner på skärmen nästan som det vore något magiskt.

Wanda Adams var förundrad över samspelet mellan danserna, bakgrundscenen och den stora orkestern som spelade traditionella österländska och klassiska västerländska instrument, allt väl synkroniserat.

– När jag tittade på de digitalt animerade bakgrundsbilderna bakom scenen undrade jag hur gör de det?  Jag vill fortfarande veta hur ni gjorde för att väcka människor på skärmen till liv (på scenen), sade hon.

– Det var en sådan underbar föreställning, och tack för att ni delar er kultur med oss. Tack för att ni gav era berättelser liv här på scenen och tack för er underbara talang och den underbara gåva ni givit till Houston. Tack för att ni visar Shen Yun här.

<!– /* Font Definitions */ @font-face

Översatt från engelska: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/38494/

För mer information se hemsidan ShenYunPerformingArts.org

Epoch Times är mediepartner till Shen Yun Performing Arts.