“Kommer att ta med mig budskapen tillbaks till Peking”
Shi säger att hon kommer att ta med sig budskapet från Divine Performing Arts föreställning tillbaks till Peking. (Foto: Li Xusheng/ The Epoch Times)


Shi Guixiang kom från Peking för att besöka sin dotter och svärson i USA. Hennes dotter köpte biljetter till hela familjen för att se Chinese New Year Spectacular vid California Center for the Arts i San Diego den 15 januari. Efter föreställningen deklarerar Shi glatt att hon kommer att ta med sig föreställningens budskap tillbaks till Peking.

– Jag känner mig så glad idag för att vi sett Chinese Spectacular föreställningen, säger Shi. Föreställningen är så välgjord. Den får oss att känna oss väldigt stolta över vårt Kinesiska arv, säger Shi.

– Jag kommer att ta med det kinesiska folkets anda och mod som finns i Global Chinese New Year Spectacular i form av en DVD och annat material tillbaks till Peking för att ge till mina släktingar och vänner, fortsätter Shi med en förhoppning om att ge andra en smak av det hon själv uppskattade så mycket.

– Jag kommer att dela min upplevelse av att ha sett föreställningen i USA och låta dem få veta hur framgångsrik en sådan här kinesisk föreställning är i detta land.

När hon tillfrågas om vilket nummer som är hennes favorit svarar hon:

– De är alla väldigt bra, men jag gillade Tang-trummorna väldigt mycket. Det är verkligen kraftfullt. Alla sångerna är också jätte bra. De innehåller så bra budskap. Bakgrunderna är sagolika – verkligen fantastiska.

Hon tillägger att utöver Tang-trummorna lyckades numret om Yue Feis lojalitet porträttera den tappra och modiga andan hos det kinesiska folket på ett fint sätt.

I jämförelse med andra föreställningar hon sett anser Shi att DPA föreställningen är speciellt praktfull och rafflande. Hon berättar också att trots att hon är pensionär sedan över tio år utövar hon solfjädersdans när hon har en stund över.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-1-17/64231.html