KKP:s operationsbas i New York avslöjad
Mannen i mitten (med vit t-shirt) skymfar två Falun Gong-utövare (mannen i blått till höger och kvinnan till höger) vid en tunnelbanestation i Flushing. (Foto: Epoch Times)


Den kinesiska kommunistregimen har uppviglat till attacker på Falun Gong-utövare i Flushing, New York, i mer än en månad. För att kontinuerligt kunna ställa till med bråk valde KKP att betala ett högt pris – att exponera många av de dolda kontaktplatser och de hemliga agenter som i åratal arbetat för KKP i Flushing.

Området kring biblioteket i Flushing var tidigare ett livligt koreanskt område. De senaste tio åren har emellertid kinesiska konsulatstjänstemän upprättat en operationsbas för USA:s västkustområde i Flushing, uppger insatta källor till Epoch Times.

Det kinesiska konsulatet spenderade enorma penningsummor på att köpa upp affärer på Main Street i Flushing, speciellt i närheten av biblioteket. KKP lät specialagenter och deras nyckelligister ta hand om butikerna och stödde deras affärer med billiga lån. Affärerna utvecklades till att bli KKP:s förbindelsepunkter – specialagenterna organiserades för att arbeta i dessa butiker i avsikt att samla information.

Under attackerna mot Falun Gong-utövare valde KKP ut Flushingområdet eftersom de har fungerande nätverk där.

17 maj arrangerade Kinas konsulat en attack mot manifestationen Lämna KKP som hölls framför biblioteket i Flushing. Kort efter att manifestationen startat, samlades en folkmassa på nära 1000 personer runt Falun Gong-utövarna som höll i manifestationen. Faktum är att KKP-ligisterna, som antingen lurades eller köptes av KKP, var utspridda i olika butiker (KKP:s huvudsakliga kontaktpunkter) nära biblioteket den morgonen. Därför kunde så många kineser mobiliseras på bara några minuter.

21 juni spelade KKP-ligisterna olika roller i sin ”gatuteater” utanför Starbucks kafé i Flushing. En del spelade rollen att distribuera flygblad för att skada Falun Gongs rykte, andra låtsades vara förbipasserande som tog emot flygbladen, vissa spelade åskådare och fällde kommentarer om Falun Gong, en del låtsades vara fotgängare och vände sig till polisen för att ”förklara situationen”.

Enligt en boende i området som lämnade en rapport till Lämna KKP:s servicecentral var kinesisk konsulatpersonal den pådrivande kraften bakom dessa ”aktörer” i folkmassan. En konsul vid namn Huang förklädde sig i folkmassan och uppviglade andra personer. Så snart han noterade att någon kände igen honom lämnade han hastigt platsen och försvann in i restaurangen Shengjin. Enligt den boende är restaurangen en förbindelseplats för specialagenter i Flushing. Även en specialagent från Kinas säkerhetsdepartement befann sig i restaurangen. Huang smög in i restaurangen omkring klockan 19 den 21 juni.

En kvinnlig ligist hade fotograferats och exponerats i Epoch Times kinesiska upplaga. 21 juni höll hon ett exemplar av tidningen med hennes bild och skrek:Kvinnan med hårtofs, till vänster, håller i den kinesiska pappersupplagan av Epoch Times utanför Starbucks kafé och skriker: ”Titta på mig! Jag är KKP:s specialagent och KKP-huligan! (Foto: Epoch Times)

Jag är KKP:s specialagent och KKP-huligan!

Plötsligt samlades många personer runt henne och spelade olika roller. Några var KKP-ligister som låtsades vara fotgängare, en del av dem var KKP:s specialagenter, andra var lokala agenter. Vissa låtsades vara Falun Gong-utövare. När polis kom till platsen skyndade en av KKP:s specialagenter snabbt till polisen och skymfade Falun Gong på flytande engelska och utryckte sin sympati för den kvinnliga ligisten.

En insider avslöjade dessa personers bakgrund för servicecentret. Han sade:

– KKP började exploatera och exponera sina högt uppsatta specialagenter. Dessa agenter har gömt sig i många år. Regimen har spenderat enorma pengasummor på att lära upp dessa agenter inom KKP:s statliga säkerhetssystem. Nu används de alla i förföljelsen av oskyldiga människor. KKP är sinnessjukt!

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-6-24/72348.html