Kinesisk pipa-artist: “Musiken är vacker! Mycket, mycket klassisk”
Pan Yin, välkänd kinesisk “pipa” -virtuos (Foto: Florian Godovits, Epoch Times)


En sista omgång av applåder, en sista titt på showens stjärnor, ett sista ridåfall och Shen Yun Performing Arts föreställning i Berlin avslutas för år 2009.

Tårar av tillgivenhet flödade och artisternas gnista värmde publiken som tackade dem med applåder efter varje scen. Kännare av klassisk kinesisk konst såväl som publiken i övrigt var överens om att det var en lyckad kväll.

Pan Jing, som föddes i Kina och nu bor i Berlin, är en virtuos på det kinesiska stränginstrumentet pipa. Hon såg föreställningen och blev uppenbart tagen av den. Hon sade:

– Det här var mycket traditionell kinesisk konst och musik. Vackert! Dansen var mycket bra och även musiken var vacker – mycket klassisk.

Under VIP-mottagningen efter Berlinpremiären sjöng tenoren Mircea Nedelescu en improviserad duett med av kvällens stjärnor, tenoren Hong Ming (vars namn betyder ”kraftig resonans”).

Deltagarna på VIP-mottagningen klappade lika högt som de gjort under föreställningen för Hong Ming efter hans soloframträdande med sången ”Vila i visshet”.

Bland gästerna fanns Shen Yun-fans, som hade upplevt föregående års föreställningar och som nu kom med familjemedlemmar, vänner och bekanta för att se showen igen.

Epoch Times är stolt sponsor till Shen Yun Performing Arts. Se vidare ShenYunPerformingArts.org för mer information.

Översatt från engelska: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/14277/