Kinesisk dansare ansåg Shen Yun vara perfekt
Xie, en kinesisk dansare, såg Shen Yuns föreställning torsdagen den 16 april tillsammans med sin make. (Foto: The Epoch Times)


Shen Yun Performing Arts fängslade publiken i Auckland på ABS Teatern vid Aotea Centre den 16 april. Auckland kallas ofta för ”Staden av segel” och är Nya Zeelands mest befolkade stad.

Den har också den största polynesiska befolkningen av världens alla städer, och under de senaste två decennierna har man också sett många människor av asiatisk etnicitet göra staden till sitt hem.

Xie, en kinesisk dansare, närvarade på kvällens Shen Yun-föreställning med sin make och deras vän, och alla älskade denna upplevelse.

– Föreställningen är underbar, den är perfekt och jag gillar den. Våra vänner tyckte också om den, sade hon.

Xie är en professionell kinesisk dansare som uppträtt på Aotea Centre många gånger. Hon tyckte att Shen Yun-dansarnas skicklighet var utmärkt, så perfekt som hon aldrig tidigare sett.

– Dräkterna var underbara, dansarna var mycket professionella. Jag tycker om det eftersom jag också är dansare. Men ack, de är mycket bättre än jag, utbrast hon.

– Mina vänner tittar också på mina scenuppträdanden och de vet lite om kinesisk dans. Men denna kväll var underbar, ingen är bättre än de. Bra gjort. 

Maken Xie, en byggmästare, kommenterade också showen:

– [Shen Yun] var mycket, mycket bra. Den bara får dig må bra. Jag vet inte vad …det bara känns varmt och skönt i själen, skulle jag vilja säga. Ja, den är riktigt bra.

En av deras vänner berömde också föreställningen. 

– Det var skönt att se en kinesisk föreställning i Aoetearoa. Den var ganska kraftfull och färgsprakande.

Han tyckte särskilt om 3-D digitala projektioner på duken där himmelska varelser tycktes komma till jorden och sedan stiga till himlen igen.

– Det fanns ett par nummer som var helt enastående, särskilt i föreningen med [projektionen] … Det var otroligt.

Shen Yun Performing Arts hade ytterligare en show i Auckland den 17 april innan gruppen reser över Tasmanhavet för att ge föreställningar i Sydney, Australien den 19-26 april.

NTDTV, en mediapartner samt Leigh Smith har bidragit till denna artikel till Epoch Times.

Epoch Times är stolt sponsor av Shen Yun Performing Arts 2009 världsturné. För mer information besök www.ShenYunPerformingArts.org

Översatt från: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/15498/