Kinas kommunistpartis kollaps är i antågande


Sedan Epoch Times i november 2004 publicerade lederserien "Nio kommentarer om kommunistpartiet" har över 10 miljoner kineser trätt ut ur det kinesiska kommunistpartiet (kkp) och dess underorganisationer.

”De nio kommentarerna” exponerar detaljrikt kkp:s brott mot mänskligheten sedan det kom till makten 1949. Inte många räknade med att ledarserien, som nu finns översatt till över 20 språk, skulle ha en sådan stor effekt och starta en andlig frihetsrörelse bland den kinesiska befolkningen. Kkp:s regim står därmed på randen av kollaps.

Runt om i världen hålls aktiviteter som rör ”De nio kommentarerna” och utträdena ur kkp. Hundratals seminarium, parader och demonstrationer har ägt rum sedan början av 2005. I Göteborg hölls på påskdagen en parad som uppmärksammade utträdena ur kkp samt den ohyggliga nyheten om att koncentrationsläger förekommer i Kina där Falun Gong-utövares organ skördas medan de fortfarande är vid livet.

Kkp är den mest brutala, våldsamma och förtryckande regimen i mänsklighetens historia. 80 miljoner kineser har dött en onaturlig död i händerna på kommunistpartiet. 30 miljoner kineser svalt ihjäl på grund av Maos ekonomiska politik om att under 1959-1961 fördubbla Kinas stålproduktion och man skyllde sedan hungersnöden på ”naturkatastrofer” trots att väderförhållandena under den tiden vara normala.

Under Kulturrevolution dödades sju-åtta miljoner personer. Dödandet blev till och med ett sätt att visa sin ”revolutionära” status; till och med kannibalism utbröt i flera regioner. Under Kulturrevolutionen förstördes också en stor del av traditionell kultur och tro.

Under Massakern på Himmelska Fridens torg 1989 sköts flera hundra studenter ner eller krossades under stridsvagnar. Än i dag har kpp inte bett om ursäkt eller erkänt några fel i tragedin.

Förföljelsen och förtrycket av Falun Gong-utövare har skördat tusentals liv, omkring 30 000 fall av tortyr och övergrepp i häkten och fängelser har dokumenterats och miljontals har sänts till arbetsläger och fängelser på grund av att de vägrar ge upp sin andliga övertygelse. Lögner och förtalande propaganda om Falun Gong har spridits i en aldrig sinande ström genom de statskontrollerade medierna i Kina.

Censuren är närmast total; söker man på Falun Gong via Google.cn så slussas man till en regeringsstödd webbsida som förtalar Falun Gong. Kinesiska medborgare har inte en chans att få se båda sidorna och därmed bilda sin egen uppfattning. Även kristna, tibetaner, buddhister, munkar och nunnor, demokratiförespråkare och andra oliktänkande förföljs.

Det som befolkning i Kina genomgår är inte någonting annat än ren hjärntvätt och det samhälle som kineserna lever i kan närmast jämföras med George Orwells ”1984”.

Tack vare ”De nio kommentarerna” kan nu äntligen det kinesiska folket få veta kkp:s sanna natur och dess dolda, blodiga historia och därmed frigöra sig från det skräckvälde som kpp byggt upp under dess tid vid makten. Det finns sålunda hopp för det kinesiska folket. Och jag hoppas en dag att alla lögner och förtal som kkp fabricerat kommer fram till ytan så att folket kan rena sig från dess gift som hållit dem i fångenskap i så många år.