Känd fransk författare gillade DPA:s show i Paris
Paul-Loup Sulitzer på DPA i Paris. (Foto: Epoch Times)


Disciplin, allvar, talang och skönhet karaktäriserar Divine Performing Arts föreställning säger den berömda franska författaren och affärsmannen Paul-Loup Sulitzer, som var en i publiken under den tredje DPA föreställningen på Palais des Congrès de Paris på lördagskvällen den 28 februari.

Sulitzer som var en av gästerna på cocktailpartyt (tillställningen) som hade anordnats av presentatörerna av DPA:s show, sa så här efter att ha sett föreställningen:

– Färgerna är fantastiska, de unga dansarna underbara, och framträdandet av sångarna var häpnadsväckande!

-Den här kvällen har varit mycket trevlig och den har hjälpt mig att förstå den kinesiska kulturen bättre och gett mig en inblick i kinesisk tradition. Färgerna är fantastiska och det visas stor respekt för traditionen, vilket du inte får se i västerländska shower. Man känner sig som man tar ett kliv in i den forntida kinesiska kulturen…

-Detta är mycket intressant. Föreställningen är fylld med talang, iscensatt med millimeterprecision. Även sångaren var anmärkningsvärd, han sjöng på ett utomordentligt sätt.

Sulitzer drog därefter slutsatsen

-Jag måste säga att den här föreställningen är unik, enligt min åsikt finns det ingenting som kan jämföras med den. Den är mycket intressant för mig eftersom den gör det möjligt att bättre förstå den kinesiska kulturen. Du kan inte finna det här i någon annan show och den får mig att vilja lära känna Kina bättre.

Paul-Loup Sulitzer har skapat en ny litterär stil som kallas ”det ekonomiska väst” ”financial west” där han använder sina egna erfarenheter som mycket framgångsrik affärsman. Han har skrivit nästan 20 romaner de senaste 20 åren. Hans böcker har översatts till 40 olika språk och fram till idag har han sålt över 30 miljoner böcker.

Översatt från: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/12885/