“Jag känner mig upplyft”
Publiken vid Chinese Spectacular (Jan Jekielek/The Epoch Times)


Många besökare i publiken vid Chinese Spectacular upplevde att dansarnas energi och medvetenhet berörde deras hjärtan.

Katarina, som är ekonom vid ett utländskt företag, såg föreställningen på annandag påsk. Hon berättade att hon kände sig upplyft efter att ha sett föreställningen.

– Det är till och med svårt att landa från känslan av …. att känna sig strålande. Jag beundrar deras skicklighet är och hur de har tränat och hur underbart de gör det. Det är total existens och en stor medvetenhet, sade hon.

Hennes väninna tyckte också om showen:

– Det finns i mitt hjärta eftersom att jag är akupunktör och jag har bott i Kina i sammanlagt ett år. Den intensitet de har, den kulturella bakgrunden och historien, filosofin och det de förmedlar, allting har en mycket bra genomslagskraft. Det påverkar en starkt och jag blev mycket berörd när jag såg den. Jag tyckte om alla delar lika mycket, jag gjorde det verkligen. Men det som gav mig massor av energi på en hög nivå, det var när hon, musikern, spelade på de två strängarna [erhun], sade hon.

Hon sade att hon förut i en grupp brukade träna qigong, en traditionell kinesisk övningsform.

– Jag gör det inte längre. Jag gör det nu mest för mig själv. Jag är mycket nära… Kina är mycket nära i mitt hjärta.

Hon ville gärna uppmuntra artisterna att återkomma till Stockholm.

– De ger sin energi och en hög medvetenhet till Stockholm. Jag hoppas att den gamla kulturen, musiken och detta bevaras och att den inte försvinner.

För information om kommande föreställningar av Divine Performing Arts, gå in på www.DivinePerformingArts.org och www.chinesespectacular.eu” target=”_blank”>http://en.epochtimes.com/news/8-3-24/68007.html