Ingenjörskollegor: Helt enkelt super!
Logesh och kollegan Rajesh besökte Musikhuset i Århus på tisdagskvällen. (Foto: Epoch Times)


Kvällens show, den andra och sista i Danmark innan artisterna i Shen Yun – Divine Performing Arts reser vidare till Norge, gav positivt gensvar från publiken. Med avslutande stående ovationer och spontana applåder under pågående scener visade danskarna sitt gillande av vad de såg.

Logesh Kumar och kollegan Rajesh Jeevanandam arbetar båda som ingenjörer inom vindkraftsområdet på ett lokalt företag som bjudit dem på kvällens show.

Logesh kommenterar vad han just sett under pausen:

– Koordineringen var det viktigaste, jag kunde inte se några misstag alls där. Den var helt enkelt super. Jag blev överraskad måste jag säga. Det var mycket bra, säger Logesh.

Logesh och Rajesh har blivit bjudna på showen av sin arbetsplats i Århus, Danmark, där de stannar medan de genomför ett projekt i en månad för att sedan återvända till sitt hemland Indien. 

Rajesh ville också kommentera showen. Han pratade mer om själva den kinesiska kulturen: Han tyckte att den hade vissa likheter med sin egen indiska kultur, men inte på allt. 

– Jag tycker nog istället att den är väldigt unik, jämfört med resten av världens [kulturella inslag]. Dansen och kampsportsrörelserna verkar väldigt sammanlänkade med varandra, tycker Rajesh.

Han säger: 

– Våra lokala kollegor tog med oss hit så att vi skulle ha det lite kul. Vi känner till att detta visas på många platser i världen, och så fick vi en chans att se den!