Hundra kineser från New York kom till Washington för att se DPA
Sun var en av de etthundra kineser som reste från New York för att se föreställlningen i Washington DC. (Foto: Yu Shi/The Epoch Times)


Den 12 februari gick ridån upp för Divine Performing Arts (DPA) andra uppträdande vid Washingtons berömda Kennedy Center.  DPA: s internationellt hyllade show drog till sig folk från finans-, politiker- och konstnärskretsar, såväl kineser som västerlänningar från olika samhällsskikt.

Den här kvällen åkte omkring hundra kineser med bussar till New York för att se showen. Efteråt uttryckte de sin uppskattning om showen, som de tyckte var fantastisk och en fröjd att beskåda.

En man som heter Peter sade att han redan har sett showen flera gånger och använde ett kinesiskt idiom för att uttrycka sig:

– Jag skulle inte bli trött på den om jag så tittade hundra gånger!

– Den artistiska standarden i uppträdandena håller en mycket hög nivå; artisterna är otroliga, tillade han.

Samtidigt som han tittade på föreställningen om den 5000-åriga kinesiska kulturen, tillade han att han kände mycket stolthet och tyckte att uppträdandet hedrade det kinesiska folket.

Sun som också såg uppträdandet sade:

– Det här programmet visar publiken den kinesiska kulturens karaktär, tillsammans med traditionell kinesisk konst. Jag trodde aldrig att jag kunde få se så många program som man inte kan se i Kina.

En annan kinesisk gentleman sade:

– Lyckönskningar till Divine Performing Arts för deras succé. Deras show visar upp underbar artistisk skicklighet. Bara att kunna komma till Kennedy Center är i sig självt en stor bedrift.

Han sade att han skulle vilja se Divine Performing Arts uppträda i Wien.

Wang Jun, ordförande för Chinese World Democratic Alliance, var också en av de hundra kineser som åkte till Washington från New York:

– Tidigt i morse, skyndade sig alla från New York till Washington för att se Divine Performing Arts. Det är just för att deras uppträdande är så förtrollande.

The Epoch Times är stolt sponsor av Divine Performing Arts 2009 World Tour. För mer information besök DivinePerformingArts.org, eller läs om showen som kommer till Sverige i mars på: www.divineshows.se

Översatt från: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/12135/