Höstens sminktips bakom scenen
(Foton: Stefan Gosatti/Getty Images)


Efter en het sommar kommer en svalare höst. Makeupartisterna kontrar nu med en makeuptrend som skulle kunna värma upp även de kyligaste hjärtan. Vid Alex Perry MasterCard Charity Show i Sydney väljer designers sotiga ögon (smokey eyes) och mystik kombinerat med mjuka delikata läppar för att skapa en ömtålig men ändå djärv look.

Mörka eyliners appliceras i innerkanterna på ögonlocken och runt hela ögat liksom ögonskuggan som följer hela den yttre konturen på ögat. Som avslut lägger man en kraftig svart mascara.

Läppfärgerna fanns i alla varianter från naturligt korall till varma hudtoner i rosa nyanser, för att inte kollidera med den tunga ögonmaken. Makeupartisterna gav munnarna antingen ett ”fläckat” utseende genom att bara sätta färg på insidan av läpparna utan att fylla i hela konturen eller ett transparent uttryck genom att använda sig av ljusare glanser, blandat med ljusa färger för att få en naturlig stil.


testing

testing

Rougen på kinderna applicerade man sparsamt i toner som passade läpparna för att komplettera men inte konkurrera med ögonen. Alex Perry MasterCard Charity Show i Sydney stöttade McGrath Foundation som en del i öppnandet av Rosemount Sydney Fashion Festival 2008.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/n2/life/fall-autumn-makeup-beauty-3067.html