Holiday Wonders tar den kinesiska kulturen till Broadway


New Tang Dynasty Televisionens produktion av julgalan Holiday Wonders har visats på det anrika Beacon Theater i Broadway under den gångna julhelgen.

Premiären var den 19 december och föreställningen har visats sammanlagt nio gånger under december. Det är första gången som en storskalig produktion av traditionell kinesisk musik och dans har visats i de stora showernas Mecka, Broadway, under en julhelg.

Vintersäsongen skulle inte vara densamma i New York utan alla föreställningar sprängfyllda av feststämning. NTDTV:s Holiday Wonders tar verkligen med sig den traditionen ett steg längre med sina dansnummer och berättelser.

Holiday Wonders bjuder på en introduktion till den traditionella kinesiska kulturen blandad med klassiska västerländska inslag. Showen är uppdelad i fyra delar; myter, folkdans och legender, solouppträdanden och uppträdanden med västerländska traditioner. Femtio musiker ingår i en orkester med både västerländska och kinesiska musikinstrument.

NTDV:s traditionella
kinesiska nyårsgala kommer även till Europa under det kommande året. Nyårsgalan kommer att visas bland annat i Paris och Berlin i februari vid tiden då det kinesiska nyåret infaller.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/6-12-21/49591.html