Holiday Wonders fortsätter ut i landet i USA
HOLIDAY DELIGHT: Ett barn tittar på Holiday Wonders på Beacon Theatre, New York City. (Foto: Epoch Times)


Föreställningen som bjöd New York-borna på traditionell kinesisk kultur har dragit vidare till östkusten. Divine Performing Arts New York Company kommer att sätta upp Holiday Wonders i städer som F:t Lauderdale och S:t Petersburg FL efter framgångsrika föreställningar i Baltimore, Charlotte och Greensboro NC.

Publikens gensvar bekräftade en framgångsrik föreställning i New York. Familjer, par och människor från olika delar av samhället var uppfyllda av glädje då de lämnade teatern. Huvudcellisten Christine Walewska kom på premiären.

– Det var helt magiskt – dessa vackra kostymer, den utsökta dansen, sade Walewska.

Föreställningen drog många turister som ville göra något speciellt under sitt besök i the Big Apple. Två kvinnor från sydvästra Texas, Loretta Kuccia och Kathleen Fuller, var entusiastiska.

– Dansarna var så eleganta, så olikt det vi brukar se. Fonderna, kostymerna, det var en mycket trevlig upplevelse. Om vi inte skulle åka i morgon, så skulle vi ha gått och sett den igen.

För många var trummorna höjdpunkten. ”Underhållningsvärdet av vräkigt slagverk är väletablerat och det finns två bra exempel här. ‘Drummers of the Tang Court’ kombinerar militärisk precision och slående kraft.” säger författaren till ”J.B. Spins” på sin blogg.

Antoine Faisal, chefredaktör för Aramica, sade att han hade hört om föreställningen tidigare år men detta var första gången han såg den.

– Jag ångrar verkligen att jag inte gick förra året. Jag trodde aldrig att jag skulle uppskatta kinesisk musik så mycket som jag gjorde. Den här föreställningen är enastående, sade han.

Publiken i Charlotte NC gav artisterna stående ovationer när föreställningen var slut. Lorena Barkley, en Charlotte-baserad ekonomianalytiker, pekade ut The Power of Awareness som den mest betydelsefulla dansen, på grund av att den framförde det klara budskapet om sanning, godhet och tålamod.

Varje föreställning drog till sig en skiftande publik. Fredagens föreställning på New Yorks Beacon Theatre drog till sig en grupp Felician-systrar från Lodi, N.J. Syster Fides sade att hon kunde känna energin strömma från artisterna, som helt enkelt var gudomliga.

– Färgerna och kostymerna var enastående, sade hon.

Efter två framgångsrika dagar i Charlotte, anlände the Divine Performing Arts Touring Company till Greensboro, NC för dess tredje besök under tre år. När deltagarna anlände till sitt hotell möttes de av en grupp hurrande fans. Wonders gjorde sin debut i Greensboro den 23 december. Gruppen fortsätter sedan till Florida.

Holiday Wonders presenterar Kinas traditionella konstformer i en modern uppsättning. Föreställningen integrerar klassisk musik, traditionell dans, artistiskt animerade fonder och komplicerad scendesign för att kunna framföra essensen av kinesisk kultur.

J.B. Spins säger att det finns något för alla:

– Föreställningen i sig själv är verkligen en mångkulturell upplevelse som visar respekt för både österländskt och västerländskt musikuttryck.

The Divine Performing Arts kommer att göra framträdanden i 50 länder runt om i värden och kommer uppskattningsvis nå en publik på 650 000. För datum och tid besök www.bestchineseshows.com/en/buytickets.