Greklands ambassadör och hans fru: "Verkligen enastående konst, vi är mycket imponerade"
Hans excellens Dimitrios Paraskevopoulos, Greklands ambassadör i Frankrike kom till föreställningen tillsammans med sin fru. (Foto: Hanna L. Szmytko/The Epoch Times)


Då Divine Performing Arts (DPA) åter igen hedrade Palais de Congres i Paris kom hans excellens Dimitrios Paraskevopoulos, Greklands ambassadör i Frankrike, för att se föreställningen tillsammans med sin fru. Hans excellens uttryckte sin uppskattning för föreställningen.

”Vi är mycket imponerade” sade Paraskevopoulos och förklarade att föreställningen” var en högst enastående kulturell föreställning”

-Kvaliteten på dansen, kostymerna och även omgivningen. Det var verkligen imponerande!

Paraskevopoulos sade att han verkligen uppskattade dansen som framkallade de snötäckta bergen i Tibet. [Dance of the Snow Capped Mountain.]

Han tillade att han berördes av ”Det övernaturliga budskapet att komma över förtrycket som kinesiska människor lider av.”

-Det finns ett budskap som talar om forntida kulturer. Vi är mycket nöjda och glada över att vara här i kväll och se föreställningen.

Hans excellens fru sade också att hon verkligen uppskattade föreställningen:

-Jag delar samma känslor som min man – det är verkligen en enastående föreställning! Det är en påminnelse om allt från det forntida Kina.

The Epoch Times är en stolt sponsor av the Divine Performing Arts 2009 års världsturné. För mer information vänligen besök DivinePerformingArts.org

Översatt från: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/12920/