Gospelsångerska från Cincinatti uppmuntrar alla att se Shen Yun
Gospelsångerskan Kay Barksdale (t.h.) med väninnan Diana Douglas. (Foto: The Epoch Times)


Shen Yuns föreställning på Cincinattis välkända Music Hall kunde inte komma snart nog, tyckte stadens berömda gospelsångerska, Kay Barksdale.

– Jag kunde knappt bärga mig hela dagen i väntan på att jag skulle bege mig hit, och efter att ha kommit hit – du milde, det är vackert. Vackra färger, och föreställningen är helt enkelt överväldigande. Jag kan inte nog uttrycka det.

Kay Barksdale, med smeknamnet ”Cincinnati’s Gospel Jewel”, är känd för sin klingande sopranröst, som inspirerar åhörare både inom landet och internationellt, och som är ett bevis på hennes hängivenhet till Gud.

Hon har vunnit många priser däribland en utmärkelse från National Federation of Music och Gospel Academy Award of Excellence.

Som professionell sångerska, som också har framträtt på Cincinnati Music Hall, kunde Kay Barksdale helt och fullt sätta värde på sångerna och framförandet under Shen Yuns föreställning.

– Båda var fantastiska. Jag säger dig, det var rätt och slätt toppen. Det är det bästa utlåtande jag kan ge dig. Det är på topp. Jag tänkte mig in i kvinnans ställe när hon sjöng, för jag måste ta höga toner när jag sjunger och jag tänkte: ”Oj, jag behöver ta lektioner från henne, kanske hon kan hjälpa mig med de höga tonerna”. Hon var storartad.

Kay Barksdale sade att hon såg Shen Yun förra året och blev så imponerad att hon tog med sig några av sina vänner från tv-stationen Channel Nine TV, där hon arbetar.

– Jag har gjort reklam för det här till alla mina vänner, [jag sade:] ”Var snälla och kom, det är bara en kväll”. Så jag tog med mig några vänner och de är här, och det här är första gången de är här, och de njuter av det, precis som jag.

När Kay Barksdale tillfrågades om vad hon skulle säga till andra om showen svarade hon:

– Var den här showen än är så föreslår jag – kräver jag – att du går och tar del av den, för du skulle ha älskat varenda sekund om du hade varit här och sett showen och artisterna, och du kommer att vänta och du kan knappt vänta tills nästa år, när de kommer tillbaka hit igen. Så var snälla och kom, var snälla och gå dit, var snälla och se den var föreställningen än är i din stad. Var det än måtte vara, gå och se den här showen!

Epoch Times är mediapartner till Shen Yun Performing Arts.

För mer information: http://sv.shenyunperformingarts.org/