Global fråga & svar:"Är ditt samhälle bra på att förbereda barn på att vara ansvariga för framtiden?"
Helene Jonsson, Laholm, Sverige, 48, vårdbiträde. <p> Jag vet inte. Saker och ting är som de är i världen, med naturkatastrofer. Jag har inga egna barn men ibland undrar jag vad som kommer att hända i världen i det långa loppet. Något måste göras. Jag tror att de unga kan göra något åt det ifall de är intresserade av naturen. Men jag tror att det finns de som är bra på det och de som inte är det. En del kastar ut skräp från bilfönstret för att de inte vill ta hem det.


Vissa människor anser att livserfarenheter förbereder våra barn väl medan andra är riktigt oroliga. Detta är vad Epoch Times reportrar alltifrån Sverige till Kanarieöarna upptäckte när de frågade lokalinvånare runt om i världen: ”Tycker du att ditt samhälle är bra på att förbereda barn på att vara ansvariga för planetens framtid?”

Översatt från engelska: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/33358/