Global fråga & svar: ”Vad tror du har hänt med Malaysia Airlines MH370-plan?"
Lund, Sverige: Selena Removic, 63, sjuksköterska: Personligen tror jag att det fanns massor av lögner från början i denna händelse och det är möjligt att någon har kapat planet. Men jag tror att sanningen avslöjas till slut.


En vanlig tanke är att information om det saknade planet är höljd i lögner, är en mörkläggning, att motivet till det är förmodligen politiskt, vilket innebär att planet kan ha kapats och har landat lyckligt och väl. Det är vad Epoch Times reportrar från Sverige till Brasilien upptäckte när de frågade lokalbefolkningen: ”Vad tror du har hänt med Malaysia Airlines MH370-plan?”

Översatt från engelska


Dubai, Förenade Arabmineraten:  Anam Javad, 21 studerande: Som alla andra undrar jag också vad som hände med planet – en nödlandning på en okänd ö, kanske. Jag hoppas bara att de är i säkerhet och kan komma tillbaka till sina familjer snart!

Dubai, Förenade Arabmineraten: Anam Javad, 21 studerande: Som alla andra undrar jag också vad som hände med planet – en nödlandning på en okänd ö, kanske. Jag hoppas bara att de är i säkerhet och kan komma tillbaka till sina familjer snart!


Tannum Sands, Australien: Tom Weber, 24, musiker: Enligt min uppfattning känns det som om det är någon sorts mörkläggning kring det saknade Malaysia MH370-planet. Naturligtvis har jag inget som styrker min åsikt. Jag är bara övertygad om att ett plan av den storleken och med så många passagerare och erfaren flygpersonal, inte bara kan försvinna i tomma intet.  Vi är alltför tekniskt avancerade numera för att inte kunna hitta en jättestor bit flygande metall.

Tannum Sands, Australien: Tom Weber, 24, musiker: Enligt min uppfattning känns det som om det är någon sorts mörkläggning kring det saknade Malaysia MH370-planet. Naturligtvis har jag inget som styrker min åsikt. Jag är bara övertygad om att ett plan av den storleken och med så många passagerare och erfaren flygpersonal, inte bara kan försvinna i tomma intet. Vi är alltför tekniskt avancerade numera för att inte kunna hitta en jättestor bit flygande metall.


Madrid, Spanien: Javier González, 28, IT-arbetare: Jag tror att det kan finnas politiska intressen bakom detta. Det är bara inte möjligt att ett flygplan i en militär- och satellitradarkontrollerad zon försvinner utan ett spår på det sättet.

Madrid, Spanien: Javier González, 28, IT-arbetare: Jag tror att det kan finnas politiska intressen bakom detta. Det är bara inte möjligt att ett flygplan i en militär- och satellitradarkontrollerad zon försvinner utan ett spår på det sättet.


Salvador, Bahia, Brasilien: Jarlei Augusto Carvalho Araujo, 39, journalist: Försvinnandet av det malaysiska flygplanet för tre månader sedan öppnade ett mysterium utan motstycke i den moderna luftfarten, förbryllade världen och väckte många obesvarade frågor: till exempel kapning, störtat på grund av tekniska eller mänskliga fel, tidsresor genom portaler och till och med bortförande av utomjordiska varelser. ... Faktum är att försvinnandet av detta jättestora plan kommer alltid att vara en nagel i ögat på de malaysiska myndigheterna som i onödan försökte övertyga alla om att planet hade fallit i Indiska oceanen, drygt 4 000 kilometer från den australiska kusten. Vi har teknik för att resa till månen, men vi har inte kunnat hitta ett flygplan på vår egen bakgård?

Salvador, Bahia, Brasilien: Jarlei Augusto Carvalho Araujo, 39, journalist: Försvinnandet av det malaysiska flygplanet för tre månader sedan öppnade ett mysterium utan motstycke i den moderna luftfarten, förbryllade världen och väckte många obesvarade frågor: till exempel kapning, störtat på grund av tekniska eller mänskliga fel, tidsresor genom portaler och till och med bortförande av utomjordiska varelser. … Faktum är att försvinnandet av detta jättestora plan kommer alltid att vara en nagel i ögat på de malaysiska myndigheterna som i onödan försökte övertyga alla om att planet hade fallit i Indiska oceanen, drygt 4 000 kilometer från den australiska kusten. Vi har teknik för att resa till månen, men vi har inte kunnat hitta ett flygplan på vår egen bakgård?