Global Fråga & Svar: Hur ser en givande dag ut för dig?
Jytte Ortschytz, 86, pensionerad cirkusartist och balettdansare, Laholm, Sverige. (Foto: Epoch Times) - För mig har det att göra med vilken årstid det är. På våren tycker jag om att gå ut på en promenad, och titta på blommorna, frukterna och känna lukten av jord. Det får mig att gilla min dag. Att sköta tvätten och andra nödvändiga saker - i min ålder känner jag mig ganska nöjd med att fortfarande kunna klara det själv. Jag gillar även att baka och laga min egen mat. Jag utövar qigong också – ibland lämnar jag mina göranden för en halvtimma och gör övningar. Jag känner mig stärkt av det.


Det är svårt att alltid använda sin tid på bästa sätt, än mindre att fylla hela dagen med de mest givande sysselsättningarna. Men om du kunde det, hur skulle den dagen då se ut?

Reportrar på Epoch Times från Rio till Rumänien ställde frågan till någon i sitt land; ”Hur ser en givande dag ut för dig?”

Översatt från engelsk version: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/21649/