Gillade Holiday Wonders - kom tillbaka för att se New Year Splendor
Con och Lola Curry var fulla av lovord för Chinese New Year Splendor på Radio City Hall i New York på torsdagskvällen. (Foto: The Epoch Times)


Divine Performing Arts framträdde på torsdagskvällen med Chinese New Year Splendor, fylld av traditionell kinesisk kultur, på Radio City Music Hall i New York.

Ett par kommenterade showen och tyckte att vi i väst står i skuld till den kinesiska kulturen.”

Con Curry, pensionerad mekaniker från Manhattan men ursprungligen från Venezuela och hustrun Lola, stödperson till en cancersjuk, var fulla av lovord över showen.

– Den poetiska sopranen var verkligen underbar. Jag stödjer budskapet också. Jag uppskattade verkligen förföljelsescenen, sade Con.

Lola delade sitt intryck av nyårsgalan Splendor med hjälp av tre ord: ”fascinerade, färgstark, fridfull.”

Con berättade att han läser tidningen Epoch Times ganska ofta, så han kände sedan tidigare till kommunistregimens förföljelse av Falun Gong.

– Jag stödjer Falun Gong fullständigt. Jag känner till att den [kinesiska regeringen] är en gangsterregering. Jag vet att det är ett förtryckt samhälle. Det är en tragedi.

Falun Gong är en meditationsmetod med andligt innehåll som brutalt förtrycks av den kinesiska regimen.

– Vi gick på ”Holiday Wonders” show också, sade Lola.

– Den var också mycket trevlig. Chinese New Year Splendor är annorlunda eftersom den fokuserade på meningen med kinesisk kultur och tradition.

Den kinesiska nyårsgalan ”Splendor” avslutar i New York 9 februari. För att se andra shower ur Divine Performing Arts världsturné, besök: http://www.divineperformingarts.org.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-2-1/65135.html