"Galaföreställning - exotisk och fullständigt annorlunda"
Läkaren Graham Mard (t.h.) och hans hustru Karen tyckte mycket Shen Yun Chinese Spectacular i Stockholm den 20 mars, 2008. (Foto: Jan Jekielek/The Epoch Times)


Divine Performing Arts kom till Stockholm och till sin premiärkväll med sin hyllade Chinese Spectacular. I publiken fanns läkaren Graham Mard.

– Oh, den var riktigt fascinerande och lämnade en massa intryck på en kort stund, sade han.

– För mig är den exotisk och fullständigt annorlunda – dansen och musiken är helt skild från vad jag sett och hört i Västeuropa.

Graham Mard som har rest både till Kina och Taiwan uppskattade numret med trummorna och numret ”med de långa ärmarna och regnbågskläderna” och att Shen Yun Chinese Spectacular var olikt andra kinesiska shower som han har sett.

– Jag har sett några shower men inte någon som var så bra som den här, sade han. Jag tror att de andra showerna görs för turister och de är inte så genomarbetade som den här.

– Den här är bra, mycket bra. Jag är glad över att vara här.

Graham Mards hustru Karen som är sjuksköterska var också där och även hon lovordade föreställningen.

– Jag har sett olika balettföreställningar och jag älskar balett och Divine Performing Arts framförande var riktigt bra. Mitt favoritnummer var trumscenerna, de var verkligen kraftfulla.