Försäljningschef om Shen Yun: ”Har aldrig sett något liknande”
A G Dillard och Taylor Hopson efter Shen Yun Performing Arts föreställning på Duke Energy Center for the Arts, i St. Petersburg i Florida den 12 januari. (Foto: Sally Sun /Epoch Times)


Personer som sett Shen Yun Performing Arts för första gången har ofta pratat om hur mycket kärlek och energi de upplever från scenen. Artisterna väcker traditionell kinesisk kultur till liv på scenen så det känns som man faktiskt är där, berättade åskådare vid föreställningen i St. Petersburg i Florida nyligen.

– Det känns nästan som om man inte ser scenen, som om man var där, sade A G Dillard som är nationell försäljningschef, efter att ha sett Shen Yuns föreställning på Mahaffey Theater i St. Petersburg.

A G Dillard var så tagen av föreställningen att han sade att den var det bästa han någonsin sett i sitt liv.

– Jag har aldrig sett något liknande, sade han.

Han var där tillsammans med sin vän Taylor Hopson som sade att hon kunde känna föreställningen i sitt hjärta.

– Det var bara så vackert, tyckte hon. Ett ord som hela tiden dök upp i hennes huvud var ”kärlek”, och A G Dillard höll med om att föreställningen berörde känslomässigt.

– Man kan bokstavligt talat känna den, den berör själen och tar fram en massa känslor av kärlek och passion, sade han.

Det New York-baserade Shen Yun visar scener från myter och legender ur Kinas gamla kultur genom klassisk kinesisk dans.

Klassisk kinesisk dans genomsyras av Kinas mångtusenåriga kultur som överförts från dynasti till dynasti. Dansen består av utsökta rörelser och poser med svåra språng, volter och snurrtekniker.

Genom andning, tankar och utstrålning uttrycker dansarna djupa känslor med rörelser och små fina gester.

– Man kan känna att de verkligen älskar det de gör och vill dela med sig av berättelserna till oss, sade A G Dillard.

– Det strömmar ut från scenen. Man kan känna deras kärlek, även från sångarna, pianisten och musikerna – det är häpnadsväckande in i minsta detalj, sade Taylor Hopson.

Taylor Hopson sade att föreställningen var så vacker att hon nästan grät, och att hon skulle se den igen. Något A G Dillard höll med om.

– Jag känner mig väldigt välsignad över att ha fått möjlighet att vara här och se och uppleva den. Det är något man bara är med om en gång i livet, sade Dillard.

Sally Sun och Arleen Richards rapporterade

Det New York-baserade Shen Yun Performing Arts har fyra dans- och musikkompanier som ger föreställningar runt om i världen. För mer information, besök Shen Yun Performing Arts.

Epoch Times anser att Shen Yun Performing Arts är ett betydande kulturevenemang i vår tid. Vi är stolta över att ha rapporterat om publikreaktioner sedan Shen Yun startade 2006.

Filantropen Sue Strauss: ”Shen Yun tar andan ur en”