Förhoppningsvis blir vänlighet en global trend
Halsduken på bilden är inte hittegods utan har lämnats där som en gest av vänlighet ute i kylan. (Foto från webbsidan http://www.reddit.com/user/justfnpeachy)


Redditanvändaren ‘justfnpeachy’ lade upp ett foto på den sociala nyhetssajten på en halsduk som hade hängts ut till främlingar som kunde råka ut för sjunkande temperatur.

Halsduken lär vara en av många som lagst ut på olika ställen i Ottawa, Kanada.

”Jag är inte borttappad! Om du måste vistas ute i kylan ta denna halsduk för att hålla dig varm”, står det att läsa på en lapp som är fastsatt i halsduken.

En person, som kommenterade bilden, hade lagt märke till att halsduken besynnerligt nog hade placerats på en staty av Andrew Mynaski, en flygare som förlorade sitt liv när han försökte rädda en medlem i sin besättning.

Det är kallt ute. Vissa platser är så kalla att det är farligt, andra platser är alldeles för varma. Det behöver inte vara halsdukar, kanske en kanna kall saft på gatan en varm dag (Australien, jag menar dig). Man kan göra något trevligt för sina grannar, idag är en bra dag att starta.

Det är lätt att ge bort lite vänlighet till andra.

Översatt från engelska.”Jag är inte borttappad! Om du måste vistas ute i kylan ta denna halsduk för att hålla dig varm”, står det att läsa på en lapp som är fastsatt i halsduken. (Foto från webbsidan http://www.reddit.com/user/justfnpeachy)