Författare fascinerad av Shen Yuns föreställning
Gene Wilson och hans väninna Sherri Baer på lördagskvällens föreställning. (Foto: Catherine Yang/ Epoch Times)


Shen Yun Performing Arts fortsatte att glädja sin publik på Winspear Opera House i Dallas. På lördagskvällen den 18 december visade de sitt näst sista framträdande i staden.

Författaren Gene Willson tyckte att showen var annorlunda än något han tidigare sett.

– Det är magnifikt. Jag har aldrig sett något liknande. Jag är helt imponerad, sade han i pausen.

Gene Wilson sade att han blev fascinerades av historierna om Kina och hur alla inslag ”var sammanlänkande för att visa sedvänjor och stilar, det var spännande och fantastiskt”.

Gene Wilson har en bakgrund inom journalistiken, men har de senaste åren skrivit åtta böcker, de flesta handlar om Texas.

– Jag skriver om sanna historier i mina böcker nu, sade han och fortsätter, dessa berättelser är underbara, det är vackra berättelser. De visar mig att det händer så mycket underbara saker i världen som människor inte känner till. Folk vet inte förrän de ser något som det här. Det är fantastiskt.

Han tillade att han var särskilt imponerad av den talang han såg i showen.

– De är mycket professionella. Det kändes som de hade full kontroll, var synkroniserade. Rörelserna var magnifika. Jag är verkligen imponerad av talangen och skönheten i showen, kostymerna, musiken och bakgrunderna, det är helt förödande vackert, sade Wilson.

Han såg showen tillsammans med Sherri Baer, chef för Virginia Cook Real Estate och vice ordförande på Park Cities, som också tyckte att föreställningen var spännande.

– Det finns så många dimensioner. Den berör alla ens sinnen. Oh, det är enastående. Skönheten och det pedagogiska – allt är integrerat, sade Sherri Baer. Hon tillade att föreställningen gör att ”man mår bra och ger den där speciella känslan som gör att man vill vara en del av den”.

Sherri Baer tycker att det budskap som förmedlas genom föreställningen verkligen berättar om kulturen och att historien pågår.

– Budskapet förhöjer den talang och skönhet som finns där. De utför det så bra att du verkligen kan känna det, inflikade Gene Wilson.

– Jag skulle definitivt, definitivt, se den här igen. Jag har en vän som varit professionell dansare och jag tänkte att han måste komma och se det här. Jag måste ringa honom, han skulle älska det. Det är helt otroligt. Jag vet inte hur de får ihop allt.

 

 

Epoch Times är mediepartner till Shen Yun Performing Arts. För mer information se hemsidan ShenYunPerformingArts.org

Översatt från engelska: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/47699/