Författare: "En av de mest fantastiska föreställningar jag har sett"
Paul Seaman och hans hutru njöt av Shen Yun Performing Arts på San Franciscos War Memorial House. (Foto: Ma Youzhi/Epoch Times)


Paul Seaman är författare och växte upp i Pakistan. En av hans böcker Paper Aeroplanes in the Himalayas handlar om hans barndom. För närvarande arbetar han med en bok som heter A sword in the darkness: Sustaining a life that matters, 250 sidor som handlar om att hitta högre värden i vardagslivet. 

Paul Seaman har tillbringat de senaste tre åren åt research och att skriva ett första utkast av boken och håller nu på att se över alla kapitel.

Efter att ha sett Shen Yuns show i San Francisco delade han med sig av sina tankar till Epoch Times.

– Det var definitivt en av de mest fantastiska föreställningar jag någonsin sett. Det jag uppskattade mest var den stora variationen. Jag hade inte förväntat mig så mycket variation i dansen. Jag njöt lika mycket av musiken som av föreställningen.

– De använde bakgrundsskärmen väldigt smart också, med datoranimerade landskap. Dräkterna i showen var imponerande. 

– Jag uppskattade verkligen det näst sista numret där de visade förföljelsen av religionen i Kina. Jag hade inte räknat med att få se det i föreställningen, men jag tycker det var mycket passande. Jag blev glad att se det, sade Paul Seaman.

Han avsåg en programpunkt som beskriver förföljelsen av kultiveringsmetoden Falun Dafa i Kina. Förföljelsen som Kinas kommunistregim startade den 20 juli 1999 pågår än idag.

Paul Seaman uppskattade mest numret Trumslagare från nordväst och musikstycket som framfördes på erhu. Erhuspelet tyckte han var mycket vackert och det numret skattade han som det bästa soloframträdandet.

– Användandet av banden var mycket vackert och kreativt, jag gillade verkligen hur de formade banden till blommor. Och alla kvinnliga danser med fladdrande band och klänningar där de fick det att se ut som de var mitt i en blomma när de snurrade. Det var så begåvat, avslutade Paul Seaman

Paul Seamans fru, Cathy Lockhard, njöt också av föreställningen och de olika danserna. 
-Jag älskade alla färger och de olika danstyperna, sade hon.

Rapportering av Youzhi Ma

Översatt från engelska: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/39721/