Företagskonsult: ”Chinese Spectacular ger mycket bra bild av Kina”
Publiken på Chinese Spectacular i Stockholm den 3 april (Foto: Emil Almberg/Epoch Times)


Divine Performing Arts återvände till Stockholm och Cirkus på torsdagskvällen för en extraföreställning av Chinese Spectacular. I publiken fanns en förtjust Kristen Begue.

– Det var mycket fint, jag tyckte mycket om det. Det var väldigt vackra dansare, färger, kostymer och allt annat. Jag tyckte väldigt mycket om det.

Kristen Begue sade att hon beslutet sig för att se showen eftersom en resa till Kina i somras tänt hennes intresse för kinesisk kultur. Hennes intresse ökades ytterligare efter att hon hört rapporter om den kinesiska ambassadens försök att stoppa showen för att en del av numren visar det kinesiska kommunistpartiets förföljelse av Falun Gong.

– Jag var i Kina i somras och jag tyckte mycket om det. Så när jag såg att Chinese Spectacular skulle komma till Sverige blev jag intresserad och ville se varför det blivit en sådan stor sak med den här showen.

– Den kinesiska ambassaden ville inte att showen skulle bli av så jag ville ta reda på varför, så även av den anledningen ville jag se den.

– Jag hörde bara att den var väldigt fin och vacker, och jag tycker att den ger en mycket bra bild av Kina. Så jag vet inte varför det har blivit en sådan stor sak.

– Det är helt enkelt en mycket fin show och de borde låta den vara ifred. Jag tycker den visar en mycket bra bild av Kina.

Kristen Begue sade också att hon gladdes mest åt ”Den mongoliska skåldansen” och numret med tibetansk kultur. Hon tyckte också att den fångade många aspekter av Kina som hon mindes från sitt besök där.

– Allting är utmärkt. All musik och rörelserna var mycket professionella. Det var mycket fint.

För information om kommande shower med Divine Performing Arts, gå till: www.chinesespectacular.eu

Epoch Times är stolt sponsor av Chinese Spectacular. För fullständig rapportering, besök: http://www.epochtimes.se/shen-yun-divine-performing-arts.html eller motsvarande internationella rapportering på http://en.epochtimes.com/features/dpa2008/

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-4-5/68634.html