Företagschef - Tolerans och sanning, en bättre samlevnad för alla i världen
– Föreställningen var mycket vacker, professionell, med underbara dansare och vackra färger, sade Leimer. (Foto: Matthias Kehrein/The Epoch Times)


Ett fullsatt hus på Jahrhunderthalle den 21 februari välkomnade Divine Performing Arts 2009 världsturné till Frankfurt.

Leimer, biokemist och företagschef, med sin dotter var en bland publiken.

– Föreställningen var mycket vacker, professionell, med underbara dansare och vackra färger, sade Leimer.

– Det är verkligen härligt att få uppleva kultur på det här sättet. Solfjäderdansen [Välkomna våren] i slutet var mycket vacker. Koreografin, färgerna, allt var väl sammansatt, sade han.

Den digitala bakgrundsprojektionen med den senaste tekniken var väl sammansatt i de dansande berättelserna som inkluderade majestätiska scener från himmelska palats, mongoliska grässlätter och draperande moln.

– Det var verkligen vackert. Den tredimensionella effekten var väl sammanfogad. Hur människor kom ner och plötsligt visade sig uppe på scenen var mycket imponerande.

Leimer snappade upp budskapet som föreställningen framförde.

– Ja, det fanns verkligen ett budskap. Det var tålamod och sanning, samt en bättre samlevnad för alla i världen, menade Leimer.

Som ordförande i en kyrka, ansåg han att budskapet var mycket viktigt.

– Jag anser att det är viktigt eftersom det betyder att när människor möts fredligt och visar mer vänlighet då kommer det att föra med sig inte bara individuell utveckling utan hela samhället kommer att utvecklas mer fritt.

– Den kinesiska kulturen är mycket rik och det var intressant att få ta del i den. Det finns många kineser i Frankfurt och de syns överallt. Så det är fint att föreställningen lyfter fram den kinesiska kulturen och deras förståelse till oss.

De två scenerna, som porträtterar förföljelsen av Falun Gong, en andlig utövning som är förbjuden i Kina; ”Diginity and Compassion”, and Heaven Awaits Us Despite the Persecution”, sade Leimer detta:

– Jag välkomnar det och tycker att det är vackert och den får dig att tänka och må bra. Kultur borde inte bara var underhållande utan också få publiken att tänka efter.”

Trots den globala ekonomiska krisen ansåg han att den väl besökta DPA föreställningen visade att goda saker och skönhet inte har försvunnit.

– Vi ska alltid leta efter vackra saker i livet”, tilllade han.

Leimer ansåg att värdena sanning, medkänsla och tålamod är värdegrunder som är lika viktiga inom affärslivet som i det vardagliga livet.

– När människor möts borde man inte skilja på det privata livet och affärer. De borde hänga samman.

Epoch Times är stolt sponsor av Divine Performing Arts 2009 World Tour. För mer information besök DivinePerformingArts.org, eller läs om showen som kommer till Sverige i mars på: www.divineshows.se