Företagare från Wien: ”Det känns som om det vore dockor som dansade”
Harry och Christina på Chinese Spectacular i Wien. (Foto: Jan Jekielek/Epoch Times)


Harry är affärsman i Wien. Ursprungligen kommer han från en liten österrikisk stad och arbetar nu i en mycket pragmatisk värld. Han har ett eget företag som hanterar outsourcing av IT-tjänster och utvecklar mjukvaror. Ändå gav föreställningen Chinese Spectacular på Wiens Stadthalle Wein honom en poetisk medvetenhet.

– Ibland känns det som om det vore dockor som dansade, sade han.

– Ja, det är precis som i sagorna och som jag sade till min fru Christina; förut, då jag kom hem från jobbet… då var jag lite trött och när jag ser detta [den här föreställningen]… då känner jag mig mycket bättre. Jag kände mig helt plötsligt på bra humör. Vet inte varför. Jag tror att det beror på musiken, på grund av den andliga känslan bakom. Ja, det är verkligen bra.

Harrys vän Fiefer, ursprungligen från Sverige, sade att hon kände att föreställningen uttryckte frihet och öppenhet. Hon sade att hon tyckte bäst om den Tibetanska dansen, av skäl hon ”inte kan förklara”.

– Chinese Spectacular känns exotisk. Det är en annan sorts kultur. Du kan känna att den är långt från vår kultur, men mycket intressant, sade Harry.

För information om kommande Divine Performing Arts föreställningar, vänligen besök:
” target=”_blank”>http://en.epochtimes.com/news/8-3-9/67267.html