Föreställningen var mycket graciös sade kinesisk affärsman om Spectacular
Yang Xi, internationell handelsman vid Chinese Spectacular i Osaka, Japan den 20 februari.


OSAKA, Japan – Den 20 februari höll Divine Performing Arts sin finalföreställning i Osaka med stående ovationer från den förtjusta publiken.

Bland dem fanns den 36-årige kinesiske handelsmannen Yang Xi som sade att han sett fram emot föreställningen.

– Jag har alltid velat se denna föreställning. Jag har läst om den och gillar den väldigt mycket, den var sagolik säger Yang.

– Det var inte bara konst, det var någonting övernaturligt i den. Känslan och förhållandet mellan man och Gud som uttrycktes i konstform. Det var inte den slags konst vi vanligen känner till. Det verkade finnas ett rike upphöjt genom konsten.

Yang som arbetar
med internationell handel kommer från staden Tianjin i Kina och har bott i Japan i sex år.

– Jag tycker att föreställningen använde konstformen att belysa rättvisa och frihet som människor längtar efter i sina hjärtan. Jag tycket det var fascinerande. Folk kommer att älska det.

Han sade att alltsedan han såg reklamen för Spectacular har han längtat efter att se den. För honom förverkligades en dröm när han såg föreställningen i Osaka.

– I föreställningen såg jag att medan människor eftersträvar ett lyckligt och harmoniskt liv kan det finnas onda krafter som vill försöka förhindra att drömmen blir sann. Men så länge alla kliver fram och konfronterar ondskan med rättvisa kommer ondskan att besegras. Modet som visas i föreställningen är väldigt uppmuntrande. Jag tycker att programmet var mycket meningsfullt och så elegant.

Yang tillade att – det är viktigt för människor att ha en tro för att undvika att bli självcentrerade.

– Jag tycker att människor ska ha en tro. De bör ha en Gud att tillbe. Utan sådan tro kommer folk att bli självcentrerade eller tro på andra. När människor avgudar sig själva, kommer världen att bli ett enda kaos. Därför tycker jag att det är bra att skapa en harmonisk scen för Gud och människan genom konst. Föreställningen gjorde ett bra jobb gällande det och jag hoppas att jag kommer att se det igen i framtiden.

översatt från engelsk version: http://en.epochtimes.com/news/8-2-22/66409.html