Föreställningen är ”annorlunda, storartad och med mycket glädje”


Publikens reaktioner på Shen Yun-föreställningen är väldigt positiv, vilket bland annat här representeras av två kvinnor.

Elisabeth Andersson, som arbetar för Bröstcancerfonden, sade efter att ha sett halva föreställningen att hon var överväldigad av alla intryck och färger som hade visats upp.

– Det ligger mycket budskap i föreställningen. Man tänker efter mycket.

Den mongoliska dansen lämnade ett djupt intryck, men det som slog allt var numret med Tang-hovets trumslagare där trummorna var till för att bland annat stärka moralen.

– Man blir väldigt rörd när man ser det. Det var väldigt kraftfullt, den tyckte jag var fantastisk.

På kvällens föreställning fanns även Jessica Sterner, affärsutvecklare, som efter att ha sett hela showen sade:

– Det var ljuvliga två timmar. Jag kan inte beskriva mina känslor. Det var så mycket glädje och så stora känslor. Jag uppskattade det verkligen.

Det nummer som hon tyckte bäst om var öppningsnumret som illustrerar de himmelska kungarnas nedstigande till jorden.

– Det tyckte jag om,
det kändes verkligen i mitt hjärta, det kändes speciellt för mig.

Jessica tycker också att det har varit fantastiskt att se alla dessa färger, att det här är en show som är annorlunda och där artisterna visar mycket glädje. Det är inte sista gången som hon ser en föreställning av Divine Performning Arts, talar hon om.

– Den är annorlunda, storartad och med mycket glädje. Jag vill verkligen berätta om den för alla; min familj och mina vänner. Jag vill verkligen att de ska se det jag har sett ikväll.