Flushing: KKP:s anhängare antastar polis
KKP-anhängaren antastar en New York-polis och anklagar honom för övergrepp. (Foto: Li Xin/ Epoch Times)


Sedan 17 maj har den kinesiska kommunistregimen organiserat spioner och anhängare att angripa Falun Gong-utövare på Lämna KKP:s servicecenter och Epoch Times personal i Flushing. KKP-anhängarna har utfört trakasserier påminnande om kulturrevolutionen på amerikansk mark.

I slutet av förra veckan började KKP att utvidga agerandet emot New York-polisen. En av KKP-anhängarna orsakade tumult utanför biblioteket i Flushing och antastade en polis som var där för upprätthålla ordningen.

Mannen anklagade polisen för att slå honom. Trots att han höll i en mobiltelefon använde han en telefonkiosk för att ringa in ett klagomål till polisstationen. Mannen fortsatte att skrika på engelska att han ville att alla människor i alla områden att veta att polisen hade antastat honom fysiskt.

Sedan gick mannen över gatan och anslöt sig till KKP-anhängarna och meddelade att han skulle bege sig till polisstationen för att vittna. Fler än sju KKP-supportrar följde med mannen som så kallade ”vittnen”. I verkligheten var ”vittnena” allt för långt borta från den plats där de så kallade ”övergreppen” ägde rum för att ha haft möjlighet att se.

Den anklagade polisen sade till reportrarna att mannen iscensatt händelsen.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-6-6/71495.html