Flushing: "Jag tycker inte illa om dem," säger Falun Dafa-föreningens ordförande


I helgen talade Sen Yang, ordförande för en lokal Falun Dafa-förening i USA, under en manifestation i området Flushing i New York. Många människor hade samlats.

Yang tillbakavisade de rykten som Kinas kommunistparti (KKP) spridit om att Falun Gong-utövare inte skulle bry sig om Jordbävningens offer i Sichuan, och att de skulle ha hindrat donationer.

– Om du vill donera pengar, vem kan hindra dig? Du kan göra donationer online eller på många andra sätt. KKP:s rykten är löjeväckande, sade Yang som berättar att han själv har släktingar i Sichuan som han inte kunnat kontakta.

– Allting som kommer från KKP är lögner. Hela förföljelsen (av Falun Gong) grundas på lögner. Nu försöker de exportera denna taktik till det här landet och använder sig av kinesiskspråkig media för att sprida lögner åt folk.

På sista tiden har
våldsamma mobbar angripit Falun Gong-utövare i Flushing. Yang kopplar händelserna i Flushing med KKP:s förföljelse av Falun Gong, som pågått sedan 1999.

– Vi har rättigheter under USA:s konstitution. KKP försöker med våld att ta bort våra rättigheter. De tror att de kan skrämma oss. Men vi kommer att stå stadigt.

Yang reflekterade över de människor som attackerar Falun Gong-utövarna i Flushing, och Falun Gong-utövarnas fredliga förslag om att lämna KKP.

– Jag tycker inte illa om dem. Förmodligen vet de inte vad de gör. Men det vi gör, det är bra för alla. Vi försöker inte att störta KKP, det är inte vår intention. Vi vill bara att människor ska få veta sanningen om vad som verkligen pågår.

Han markerade
att kommunism inte hör till den kinesiska kulturen.

– Falun Gong-utövare älskar Kina, älskar kinesisk kultur, och älskar det kinesiska folket. Men kommunismen kom från Tyskland och Ryssland, det är inte en del av kinesisk kultur. KKP förföljer många kineser, inklusive Falun Gong. KKP uppviglar till våld i USA och i Kina.

– Vi har alla hört om vad som händer i Flushing. Det är därför vi är här, sade Yang.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-5-31/71256.html