"Färgstark, vacker och mycket lärorik"
Mia Jensen (till vänster) Johanna Jensen och Mias svärmor Wong Lang Tang såg Nordens första föreställning av Shen Yun i Århus på långfredagen. (Foto: Epoch Times)


Egenföretagaren Johanna Jensen såg Shen Yun tillsammans med dottern Mia Jensen och hennes svärmor Wong Lang Tang på musikhuset i Danmarks anrika hamnstad Århus på långfredagen.

Wong Lang Tangs föräldrar är kineser men hon själv växte hon upp i Vietnam på grund av kriget, och har bott i Danmark sedan 1982. De tre besökarna var rörande överrens om att de lärt sig mycket om kinesisk kultur under kvällen och var mycket nöjda med vad de sett.

– Jag tycker den var mycket bra, alla kostymerna var vackra och danserna, mycket fint. Jag tyckte mycket om det, sade Mia Jensen.

Johanna Jensen, som kommer från Silkeborg cirka fyra mil från Århus, höll med.
– Fantastiskt! Det var intressant eftersom min dotters svärmor har kinesiskt påbrå. Det var något alldeles särskilt att se den. Den var färgstark och vacker.

– Om man inte vet mycket om Kina lär man sig mycket man inte kände till innan, flikade Mia Jensen in.

Wong Lang Tang gillade särskilt mycket att lära sig om den gamla kulturen.

(Reportrar var Yvonne Kleberg och Pirjo Svensson.)

Epoch Times är stolt mediapartner till Shen Yun Performing Arts. För mer information, se ShenYun PerformingArts.org

Shen Yun kommer till Cirkus i Stockholm 5 april klockan 14.30, 6 april klockan 19.30 och till Konsert & Kongress i Linköping den 8 april klockan 19.30.

För mer information om föreställningarna i Sverige: