Familjer uppskattar att titta på kinesisk kultur
Karen Kasbin tog med sig sin dotter till galan för att utvidga hennes kunskap om kinesisk kultur och språk. (Foto: Maria Daly Centurion/Epoch Times)


Många föräldrar från Bay Area letar efter tillfällen att introducera sina barn för nya kulturer och språk och ge dem ett övertag i dagens globala samhälle. Två mammor gjorde just det i dag, då de tog med sig sina små till New Year Spectacular på Orpheum Theatre i San Francisco.

Galan är ute på en världsturné och besöker fler än 65 städer. Föreställningen strävar efter att föra vidare essensen i den 5000-åriga traditionella kulturen och främja den klassiska konsten.

Hemmafrun Natalie Gosch tog med sig sina barn för att njuta av föreställningen. Till och med hennes fyraåring uppskattade den.

Hennes väninna Karen Kasbin, som är tandhygienist, tog också med sig sin dotter. Kasbins dotter undervisas i hemmet och har precis börjat lära sig om kinesisk kultur. Galan var ett utmärkt tillfälle för henne att utvidga sin kunskap i den här gamla och djupa traditionen. Kasbins dotter lär sig även kinesisk kalligrafi, som en del av sin unika utbildning.

Kasbin blev särskilt tilltalad av produktionens storlek och sade:

– Antalet deltagare var fantastiskt. Du ser inte det i föreställningar särskilt ofta. Vackra kostymer!

Epoch Times är sponsor för Divine Performing Arts föreställningar, som kommer att framträda i över 60 städer i hela världen 2008. För att hitta en föreställning nära dig, var vänlig besök www.bestchineseshows.com.
http://en.epochtimes.com/news/8-1-24/64635.html