Epoch Forum fokuserar på fastigheter
På onsdag 25 november håller Epoch Forum ett event med fokus på kommersiella fastigheter och investeringar. På bilden syns ett tidigare Epoch Forum-event från september 2014. (Foto: Epoch Times Sverige)


Det kinesiska intresset för att investera i och att driva företag i Sverige har på senare år ökat påtagligt. Det syns även i större aktivitet hos kineser vid såväl privata bostadsköp som kommersiella förvärv av fastigheter. På företagseventet Epoch Forum den 25 november får kinesiska entreprenörer chansen att lyssna till svenska experter inom dessa områden.

Det finns ett stort kunskapsbehov om den svenska marknaden samt gällande lagar och regler, hos de kinesiska kunderna. På Epoch Forum får kinesiska entreprenörer lyssna till svenska föredragshållare med direktöversättning till kinesiska. Det ges även tid för frågor och för att prata direkt med föredragshållarna.

Yi Zhang från Epoch Forum, som själv är kines men har bott länge i Sverige, berättar att hon brinner för att hjälpa till att överbrygga de stora kulturella skillnaderna mellan Kina och Sverige.

– Jag vill hjälpa kineser att förstå både de svenska lagarna och de ”oskrivna reglerna” i den svenska affärsvärlden. Jag vill att Epoch Forum ska vara en plattform för detta, säger hon.

Epoch Forum drivs av Epoch Times och hålls i Birka Cruises terminal vid Slussen i Stockholm. Arrangemanget sker i samarbete med Täby kommun, Birka Cruises och Nordea. Epoch Forum ordnar företagsevent med olika teman vid fyra tillfällen per år.

Detaljerat program, mer information samt anmälan finns på Epoch Forums hemsida.