Enormt utomjordiskt föremål upptäckt på månen
Verkar vara ett utomjordiskt rymdskepp på månen, koordinater 22042´38.46N och 142034´44.52E. (Bild: Google Moon)


Google Moon visar bilder på något som ser ut att vara ett enormt utomjordiskt rymdskepp på månen. Det är L-format och ser ut att ha sju lampor efter kanten. Bilderna från Google Moon är tagna med NASA:s Lunar Reconnaissance Orbital Camera (LROC).

Turner Radio Network som citerar en extern konsult från NASA:s meteoroidavdelning rapporterar att under två år har den amerikanska regeringen i hemlighet spårat två stora föremål som närmar sig jorden. I januari 2013 försvann föremålen helt plötsligt cirka 321 000 kilometer bortom Mars. Nu verkar det som att åtminstone ett av dem har landat på månen.

Den 15 januari sköt NASA upp tre Terrier-Orion suborbitala raketer från Wallops Flight Facility i Virginia för försvarsdepartementets räkning. I NASA:s pressmeddelande meddelas:

”På begäran av försvarsdepartementets projektledare kommer inga uppdateringar av status finnas tillgängliga i realtid. Uppskjutningen kommer inte att visas på Internet och inte heller kommer några statusuppdateringar om uppskjutningen finnas på sociala medier när nedräkningen börjar.”

Bilderna från Google Moon har fått en hel del uppmärksamhet och några spekulerar i om uppskjutningen av raketerna kan ha samband med detta.

Turner Radio Network namngav sin källa som doktor Eric Norton, långtidskonsult för National Security Agency (NSA) och NASA. Norton beskrev föremålen som NASA bad honom hjälpa till att övervaka på MacDonald observatoriet i Texas.


(Bild: Google Moon)

(Bild: Google Moon)

”Vad jag såg var en mängd stora, tredimensionella, svarta strukturer i rymden som avancerade i rak formation i riktning mot jorden”, sade han. Han såg föremålen under en tremånadersperiod och såg ”att de på bara några månader hade förflyttat sig miljoner och åter miljoner miles närmare”.

Vid analysering av föremålen hade han och hans team som hypotes att de måste vara av ett material som är flera tusen gånger hårdare än de hårdaste material som människor på jorden känner till.

Föremålen har varit en källa till stor oro, sade Norton. Och många frågor har uppstått men svaren är få.

Turner Radio Network kallar sig själv en mediakälla för nyheter som inte tas upp i massmedia.

Tech och Gadget News spekulerar: ”Den gigantiska formen ser faktiskt ut som framkanten av ett enormt trekantigt rymdskepp. Det liknar den än så länge superhemliga stealth-flygplans-teknologin, men är mycket större än något flygplan som någonsin byggts på jorden”.

Den här videon från Google Moon har haft mer än 500 000 visningar på YouTube:

Översatt från engelska.