Engelsk kines – I hjärtat känner jag mig stolt
Divine Performing Arts orkesterdirigent, Rutang Chen (i mitten) håller en bukett blommor medan ridån går ner för Chinese Spectacular vid Londons Royal Festival Hall. (Foto: Epoch Times)


LONDON—Herr Li uttrycker tacksamhet till organisatörerna av Chinese Spectacular, han var väldigt rörd efter att ha sett lördagskvällens föreställning.

Li är ursprungligen från Kina och har bara bott i England i två år.

– Vanligen är showerna i Kina alla kommersialiserade nu för tiden och håller mycket låg nivå. Denna föreställning är på det hela taget väldigt intressant och överlägsen.

– Jag har inte sett denna slags traditionell kinesisk dans på väldigt länge säger han.

Li tycket att föreställningen var väldigt fascinerande eftersom den inte innehöll någonting baserat på låg nivå eller omoraliskt.

– Det är synd att mina barn inte kan var här och se föreställningen, säger han. Det skulle vara bra för dom att se detta.

Li säger att Chinese Spectacular sprider kinesisk kultur. Han säger att han verkligen gillade dansen ”Yue Feis lojalitet”.

– Jag upptäckte att västerlänningar också älskade det. Applåderna var oupphörliga och höga som åska. I hjärtat känner jag mig väldigt stolt och jag är väldigt rörd. Jag tackar organisatörerna och aktörerna hemskt mycket för föreställningen.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-2-23/66492.html