En till partisekreterare avsäger sig KKP


Hao har hand om ett ”Servicecenter för att lämna det kinesiska kommunistpartiet (KKP)” i närheten av Eiffeltornet i Paris.

Hon hade lyckats uppmana några kinesiska turister att avsäga sig partiet, men en ung man i gruppen ville inte göra det. När Hao frågade honom varför, pekade han på en medelålders man som kom gående mot dem och sade: ”Titta, vår ledare kommer där. Om du kan övertala honom att göra det, så gör jag det också. Han är vår partisekreterare.” 

Hao gick då för att prata med partisekreteraren. Många av turisterna som väntade på bussen följde nyfiket efter henne. 

– Jag hörde att du är partisekreterare. Du ser ut som en högt rankad tjänsteman, sade Hao till partisekreteraren.

Han log. Personerna runt honom sade: ”Han är vår partisekreterare.”

– Du ligger lite efter. Många partisekreterare har avsagt sig partiet, även högt rankade tjänstemän med livvakter har gjort det, sade Hao till honom. 

– Berätta när och från vilken provins, sade någon i gruppen.

– Snälla ursäkta mig, ni vet att KKP är mycket ondskefullt. Vi måste skydda identiteten på de som deklarerat sitt avståndstagande. De av er, som just har avsagt sig KKP, behandlas också alla med samma sekretess. Det är därför vi tillåter människor att använda alias så att allas säkerhet kan garanteras, sade Hao sedan. 

Hao talade sedan till den medelålders partisekreteraren. 

– Vem tror på KKP i dessa dagar? Rädda dig själv från alla katastrofer. Du är en partisekreterare och har stort ansvar. Om du avsäger dig KKP, kommer inte bara du själv att klara dig bra, du kommer även uppmuntra andra att följa efter. I slutändan kan det bara vara till nytta för alla inblandade. Vad sägs om att jag hjälper dig att avsäga dig med ett alias?, frågade Hao

Redan innan Hao hann tänka ut ett lämpligt namn sade någon i gruppen ”kalla honom Lilla Dong.” Många andra instämde: ”Ja, kalla honom Lilla Dong.”

Så Hao frågade hövligt partisekreteraren: ”Är det okej för dig att vi använder” Lilla Dong ”som hjälp till att avsäga dig partiet och dess närstående organisationer?”

Partisekreteraren skrattade och svarade glatt: 
-Visst! gör det. 
Sedan gick han ombord på bussen.

58 personer deklarerade denna dag sitt avståndstagande från KKP och dess närstående organisationer tack vare Hao.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/n2/content/view/11326/By Su Jiuren