En oväntad fröjd för en skådespelerska från Florida
Lyn Foley var förtjust över den oöverträffade skönheten hon fick uppleva. (Med tillstånd av NTDTV)


– Det kunde inte ha varit bättre och jag kommer tillbaka igen nästa år, utbrast skådespelerskan Lyn Foley efter att ha sett Shen Yun Performing Arts första föreställning i Fort Lauderdale den 26 januari.

Föreställningen visades på Broward Center och bland den entusiastiska publikmassan fanns skådespelerskan Lyn Foley, vars meriter inkluderar medverkan i TV-serierna Ocean Ave. (2002-2003) och Miami Sands (2001).

Efter att ha avnjutit klassisk kinesisk dans, som är en obekant dansform för henne, var Foley förtjust.

– De var fantastiska, helt enkelt fantastiska, sade hon på väg ut från teatern.

– De var så talangfulla, en talangfull grupp av människor…och även den lilla flickan som var väldigt söt. Jag njöt vartenda minut.

Shen Yun är en New York-baserad unik grupp med huvudsyftet att återuppliva den förlorade kinesiska kulturen. Shen Yun har samlat världens mest kända och talangfulla kinesiska artister för att presentera en föreställning med liveorkester, bakgrunder i 3-D ”state of the art” teknik och fängslande dansrörelser som förts vidare genom Kinas femtusenåriga historia.

– Det var till och med mer än jag hade förväntat mig. Jag var väldigt förtjust över dräkternas variationer. Ja precis allting, allting var fantastiskt, säger Foley.

– Det kunde inte ha varit bättre och jag kommer tillbaka igen nästa år.

Källa: NTDTV