Dövt par: Kunde inget höra men kände en energi bortom ord
-Trots att vi inget hörde, kände vi hur hela framträdandet trängde in i både kropp och sinne. Vi kände en energi, som fick hela kroppen att känna sig mycket behaglig, svårt att beskriva med ord, sade nöjda Tadanori Matsuda och Nami Matsuda. Det är en superb föreställning. (Foto:Epoch Times)


NAGOYA, Japan— Utan att direkt kunna höra ljud från denna världen. Levandes i tystnad kände det döva paret en slags energi bortom ord när de såg Chinese Spectacular i Nagoya, Japan, den 17 februari.

Eftersom de inte kunde prata med reportern skrev de på papper vad de ville säga. – Trots att vi inte kan höra kände vi hela föreställningen genom att använda vår kropp och själ. Vi kände en slags energi, [som] fick hela kroppen och själen att känna sig mycket behaglig. Denna föreställning är svår att beskriva i ord. Det är en superb föreställning.

Paret Matsuda, i fyrtioårsåldern fick veta om föreställningen genom kinesiska vänner. Efter att ha sett föreställningen i Meitetsu Hallen berättade de entusiastiskt för reportern om dess speciella känslor. De sade också – Vi kommer definitivt att se nästa års föreställning också.

Översatt från engelska: http://en.epochtimes.com/news/8-2-18/66201.html