Dottern tog med familjen på premiären
Jessica Cabrera Correa var på premiären av Shen Yun Chinese Spectacular i Stockholm tillsammans med sin sambo Stefan Bjurshagen och dottern Jennika Hammarsson.


Sjuåriga Jessica tog initiativ till att familjen gick på premiären av Shen Yun i Stockholm.

– Förställningen var helt fantastisk, säger mamma Jessica Cabrera Correa, sjuksköterska på Karolinska sjukhuset i Stockholm.

Jessica berättar att det var hennes dotter som såg en affisch om Shen Yun Chinese Spectacular på ICA i Bandhagen i Stockholm. Både Jessica och hennes sambo Stefan tycker att det var en bra idé och de är glada att Jessica tog initiativ till att se showen.

– Hon tyckte att affischen var fin och ville så gärna gå, berättar Jessica.

Jessica har vuxit upp i Peru och ser likheter i förtrycket som hon upplevde där som barn och situationen i dagens Kina. Hon minns när hon var liten flicka och terroristerna ville förstöra för folket.

– De gjorde så att vi inte fick tillgång till elektricitet och vatten vid högtider som jul och nyår. Jag vill att folk ska bli mer solidariska i Peru, i Kina och i hela världen!

Jessicas favorit var ”Medvetenhetens kraft” som handlar om en kvinna och hennes dotter som håller upp en banderoll där det står sanning, godhet och tålamod. Tre poliser försöker stoppa deras spridande av budskapet.

– Det finaste var när folket stod upp för mamman och flickan. Då stod de upp för universums principer sanning, godhet och tålamod.

– Jag försöker alltid att ha med mig universums principer med sanning, godhet och tålamod i livet. Jag tycker att det är viktigt att vara tydlig och direkt så att jag inte säger en sak idag och en annan i morgon.

– Jag kommer att rekommendera showen till vänner. Det var så fint så att jag ville gråta på slutet.