Det stora antalet artister imponerade
Foto: Barbro Plogander


Distriktssköterskan Maria Westin kom till föreställningen tillsammans med sin moster som hade hört om föreställningen och tyckte att de skulle gå och se den.

– Jag tyckte att den var väldigt intressant, den var helt, helt speciell. Jag har aldrig sett något liknande och jag har gått på en hel del föreställningar om allt mellan himmel och jord.

Något som imponerade på henne var det stora antalet människor på scenen.

– Det var speciellt att se så många på scen, det går ju inte med svensk föreställning. Det får man åka någon annanstans för att vara med om.

Maria Westin är inte Falun Gong-utövare, men hon har läst på om den här kultiveringsmetoden.

– Enormt vältränade tycker jag att de är. Det är verkligen imponerande, men tränar man Falun Gong så är det ju så att de är mer vältränade än andra så att de orkar resa runt under en så lång period. Det är klart att man får energi när man tränar Falun Gong. Det vet jag för jag har provat på det mesta, taichi och qigong.