"Det kändes som att komma till en annan värld av gudar och jungfrur"
Toshihito Yasui från Osaka i Japan med flickvännen Hui Ling från Kina. (Foto: Liliana Yap/The Epoch Times)


Toshihito Yasui från Osaka och hans flickvän Hui Ling från Kina kom till Spectacular på NHK Osaka Hall på den sista föreställningen i Japan. De tyckte båda att det var en hänförande och ren föreställning.

De satt på den åttonde raden där de tydligt kunde se detaljerna i dansen, kostymerna, och bakgrunden, och de var förundrade över showens skönhet.

– Jag älskade ”Nymphs of the Sea”, den var så vacker. Inte bara det, jag tycker att dansarna har en mycket hög konstnärlig nivå och att framförandena är underbara. Jag har aldrig sett något som detta tidigare, sade Toshihito.

Han berättade också att hans flickvän Hui Ling kommer från Kina och att han lärt sig lite om den kinesiska kulturen genom henne:

– Det var ett stort
nöje för mig att se den traditionella kulturen från mitt hemland visas upp så vackert för det Japanska samhället. Jag känner mig stolt över att vara kines, sade hon.

Hui Ling såg mycket glad ut när hon tillade att Spectacular överträffade hennes förväntningar.

– Jag trodde aldrig att Spectacular kunde få vår kultur att bli något bortom min föreställningsförmåga. Den var mycket, mycket underbar.

– Jag tyckte om de två aspekterna av showen. Till exempel, det kraftfulla trumnumret framförd av enbart män, det var så coolt och väldigt manligt. Å andra sidan var danserna som kvinnorna gjorde mycket stillsamma, ädelt behagfulla och feminina, sade Toshihito.

Hui Ling som satt bredvid höll med och sade:
– Jag kan, förutom skönheten i dansen, även känna skönheten i dansarnas hjärtan. Det reflekterades på scenen, och jag kände det som om jag fördes till en annan värld av gudar och jungfrur.

Båda hade sett annonser med reklam för Chinese Spectacular då de var i Kobe. Hui Ling blev upprymd och glad då hon såg orden på informationsfolder av ”Shen Yun,” som är kinesiska för Divine performing arts, och bestämde sig för att gå på showen med Toshihito.

De tyckte båda att showen var ”cool” och ska definitivt komma tillbaka nästa år igen.

För mer information om galorna, besök: www.shenyun.eu
http://en.epochtimes.com/news/8-2-20/66291.html


Mest Lästa