Det hemliga ufo-kriget


De senaste 50 åren har regeringar runtom i världen bekämpat UFO:n i hemliga krig, hävdar forskaren och författaren Timothy Good.

Slutsatsen drog Timothy Good efter att ha gått igenom massor av hemligstämplade arkiv och intervjuat högre tjänstemän i USA:s och Storbritanniens statsadministration.

Han anser sig ha starka bevis på att det förekommit konflikter mellan utomjordingar och militären.

– Det verkar absolut ha varit en konflikt mellan några raser. Det finns många bevis som stödjer detta. När amerikanerna började testa V2-missilerna flög UFO:n runt dem vid flera tillfällen, vilket orsakade krascher. Amerikanerna öppnade eld emot dem och lyckades slå bort några av dem. Detta ledde till att UFO:na hämnades genom att orsaka ett antal oförklarliga flygplanskrascher bland militär och civil flygtrafik i hela världen. Det var orsaken till att president Truman, som var mycket störd av detta, sammankallade ett akut möte i frågan, berättar Good.

Han belyser hur militära dokument beskriver hur ett ”silvrigt objekt” som störde aktiviteterna i ett testområde för V2 förstördes i maj 1951.

Good har protokollfört ett dokument som visar att det under bara en vecka efter händelsen störtade 40 flygplan i vilka hundratals personer dödades.

I sin bok, med titeln ”Måste veta”, åberopar han vittnesmål om ”silvriga objekt som föll från flygplanen” i åtskilliga av krascherna.

Good hävdar att krascherna var utomjordingars hämnd på människorna som förstört en av deras farkoster.

Trots skepsis gentemot tjänstemännens redogörelse tillägger Good att ”fientligheterna” emellertid var begränsade till att involvera bara en eller två utomjordiska raser, och att majoriteten av besökarna var ofarliga.

Uppgifter ur den brittiska regeringens ”Arkiv X” som offentliggjordes i förra månaden hävdar att tusentals personer sett UFO:n i hela landet. Good tror emellertid att tjänstemän fortfarande sitter på mer känslig information.

– Ingenting hemligt eller topphemligt har avslöjats. Alla arkiv har kommit från hemliga, begränsade eller konfidentiella arkiv. Vi har inte tagit del av de riktiga sakerna. Den verkligt känsliga informationen håller man fortfarande på för den nationella säkerheten och för att förebygga allmänhetens överreaktioner och panik.

En taleskvinna från MOD sade:

– Vi utreder inte UFO:n per se. Vi gör bara en utredning ifall vi tror att vårt luftrum kränks.

Många av de uppgifter som offentliggjordes hade kommit från ”berusade tippare som stapplar ut från puben efter sista beställningen” och ”korvgubbar”.

Good hävdar ändå att han är ”belåten” att se ett publicerat vittnesmål från en 78-årig före detta soldat. I sin redogörelse berättar han att han var ute och fiskade 1983. Han hade just hällt upp en kopp te när två fyra fot långa utomjordingar i blekgröna uniformer och stora hjälmar dök upp.

De förde med sig honom till vad som visade sig vara deras rymdskepp.

”Jag tänkte, Jesus – vad i helsike är det där?” skrev mannen i sin rapport.

Vistelsen i rymdskeppet blev dock inte långvarig. Efter att ha, som det verkade, debatterat huruvida de skulle utföra experiment på honom, sade rymdvarelserna:

– Du kan gå. Du är för gammal och skröplig för att passa våra syften.

Mannen förklarade att han var ”angelägen att inte förolämpa” och undvek att ställa några frågor. Han återvände istället till sin tekopp som nu var kall.

I rapporten kan man läsa att han var ovillig att tala om händelsen med sin familj: ”Jag visste att min hustru skulle säga ‘Inget mer fiske för dig, gamle man’.”

I förra veckan släppte Jeff Peckman från USA det han påstår är en videoinspelning av en ”levande rymdvarelse”.

– Den visar huvudet på en rymdvarelse som nattetid dyker upp utanför ett fönster och tittar i fönstret. Det är synligt genom en infraröd kamera, sade han till Rocky Mountain News.

Med videon försöker han övertala staten att etablera en kommission i Denver för att förbereda staden för kontakt med utomjordiska varelser.