“Det är en stor förlust om man missar den här föreställningen”
Publiken vid den sista föreställningen av Chinese Spectacular i Melbourne. (Foto. Ming Chen/The Epoch Times)


Den kinesiske affärsmannen Wu står vid ingången till det prestigefulla Art Centre i Melbourne och har fortfarande tårar i ögonen efter att ha sett den sista föreställningen av Chinese Spectacular.

– Om fler kineser kunde se den här föreställningen så skulle de förstå sig själva bättre och veta vad de behöver när det gäller andlighet. De skulle också förstå Kina bättre, sade han.

– Om vi skulle värdera föreställningen från ett konstnärligt perspektiv så är det oändligt högt. Om vi värderar föreställningen ur ett annat perspektiv så kan man reflektera över hur människor lever i Kina. Kineserna har blivit missledda av propagandan. De bortser från aspekten av hur Falun Gong kultiverar rättvisa. Jag tycker att Falun Gong är en del av den kinesiska buddhistiska kulturen. De har tolerans mot människor med andra levnadsvanor och använder denna väg för att guida människor till att bli goda.

– För mig kommer denna föreställning innebära att mitt sinne öppnas upp. Det vill säga, jag ser omedelbart skillnaden mellan hur kineser i Kina är och hur kineser utomlands är, sade Wu.

– Många människor i Kina är rädda för att prata om Falun Gong. Men de behöver inte vara rädda när de kommer utomlands. Kolla vad det är och lär känna det, sade han med rösten vibrerande av känslor.

Wu var så angelägen om att dela med sig av sin upptäckt att han under den 15 minuter långa pausen ringde till flera av sina vänner och bad dem att ”inte missa en så bra föreställning”. Han uttryckte sin tacksamhet för att han hade fått möjlighet att se Chinese Spectacular och han ångrade att han inte kunnat se den tidigare.

– Jag hade tur som inte missade dagens föreställning. Det är en stor förlust om man missar denna föreställning! Vare sig man accepterar sanningen eller inte kommer man att veta det efter att ha sett föreställningen, sade han.

För information om kommande föreställningar av Divine Performing Arts, gå in på www.DivinePerformingArts.org” target=”_blank”>www.chinesespectacular.eu

Epoch Times är stolt sponsor av Chinese Spectacular. För att läsa fler av våra artiklar om föreställningen, gå in på http://www.epochtimes.se/shen-yun-divine-performing-arts.html

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-3-30/68312.html