"Den får en att tro på perfektion"
Tv-programledaren Mandria Mehra kom på förra lördagens föreställning av 'Holiday Wonders' i Atlantic City. (Epoch Times)


Tv-programledaren Mandria Mehra kom på förra lördagens föreställning av ‘Holiday Wonders’ i Atlantic City. Som en av elva familjemedlemmar i åldern 15-70 år sade hon:
– Alla uppskattade den. Det är verkligen en föreställning för hela familjen.

– Dansarna, kostymerna, ja allting var absolut underbart. Jag är själv dansare… dans utnyttjar verkligen kroppen som instrument för känslor, för moral. Min favorit var ‘The Fruit of Goodness’ med de två pojkarna och där ödet bara vänder.

– Jag rekommenderar
verkligen den här till alla som uppskattar dans, uppskattar föreställningar och uppskattar musik. Den är verkligen inspirerande. Naturligtvis kan alla säga att den är vacker, vackra danser, pojkarna, flickorna och kostymerna, men den har också mycket hjärta, mycket själ och mycket positivt budskap.

– Ceremonimästarna var underbara. De var humoristiska. Om allting är förutbestämt, så var det ödet som förde mig hit. Föreställningen drog mig hit. Som jag sade, det är en mycket inspirerande föreställning. Jag rekommenderar den verkligen till alla, oavsett ålder. Den har humor, stunder av smärta, stunder av frihet… god etik, god moral – en fantastisk föreställning.

– Den får en verkligen att tro på perfektion. Man tror alltid att perfektion inte är möjligt. Sedan ser man 27 människor, som ser ut precis likadant. Då tror man på perfektion, om man har tillräckligt med disciplin.

Översatt från engelska