”Den berörde verkligen mitt hjärta”, sade Spectacular-sponsor


En av Spectaculars sponsorer, Zuo Qixian, ägare av Amiao Enterprise, såg showen på premiären i Kaohsiung, Taiwan, den 4 mars.

Zuo imponerades av hur Spectacular skildrade de forna traditionerna och den kinesiska kulturen.

– Den kinesiska kulturen har funnits i över 5 000 år. Historien och geografin vi läste om förr, allt var med i dagens show. Det får oss att tänka på om det finns andra värden som är mer värdefulla att sträva efter i livet än vad det materiella, eller om vi kan bidra med något annat i samhället, sade han under pausen.

Av de programpunkter som fanns med i den första halvan av showen blev Zuo särskilt imponerad av ”Lady of the Moon” och ”Tang-trummarna”. Han berättade att den första delen skildrade det milda, kvinnliga och den andra delen visade upp styrkan hos det manliga, vilket blev en utsökt kombination. Zuo kommenterade också den högteknologiska bakgrundskulissen.

– Bakgrundskulissen var
riktigt omväxlande. När den följde med och integrerades i musiken blev den imponerande livfull. Det rörde vid det innersta hos människorna i publiken. Jag tror att alla hade samma känsla som jag. Jag rös av det. Vi har sällan någon möjlighet att få se sådana saker i vårt dagliga liv. Showen berörde mitt hjärta djupt och fick mig att tänka på vad som är viktigt för framtiden.

Efter showen sade Zuo att rekvisitan som använts under showen borde bevaras för framtiden.

– Showen presenterade den kinesiska kulturen på ett underbart sätt, särskilt Tangdynastin. Dekoren som används under showen är så vacker. De borde noggrant konserveras för framtiden så att denna skönhet kan förmedlas vidare till framtiden.

– Dessa kulturellt känsliga delar är mycket värdefulla för människor. Om de inte bevaras på ett lämpligt sätt, hur ska vi då minnas vårt ursprung?

Amiao Enterprise säljer friskt vatten från Beidawubergen, i Pingdongs län. Zuo sade att han kände sig tacksam över att han kunnat sponsra Spectacular. Han tackade också Epoch Times, artisterna och personalen som organiserat showen.

För mer information om kommande shower och Shen Yun – Divine Performing Arts, besök svenska hemsidan: www.shenyun.eu” target=”_blank”>http://en.epochtimes.com/news/8-3-6/67119.html