Danslärare tyckte Chinese Spectacular var underbar
Carolin Segerpalm tillsammans med väninnorna Joyce Olotu och Olga Morene som alla tre uppskattade Shen Yun Chinese Spectacular. (Foto: Tony Lingefors/Epoch Times Sverige)


Caroline Segerpalm från Stockholm som arbetar som danslärare och dansare tittade på Shen Yun Chinese Spectaculars extraföreställning under torsdagskvällen. Hon talade om galan i mycket positiva ordalag.

– Den var underbar. Verkligen. Dansarna var otroligt koordinerade. De var smidiga och hade känsla för takt och rytm, sade Caroline.

Hon tyckte att det var en bra blandning av dans, musik och sång samtidigt som hon underströk att hon uppskattade det vackra färgspelet. Några av favoritdanserna som stack ut, enligt henne, var de båda vattendanserna (”Havsnymferna” och ”Vattenärmar”), ”Mongolisk skåldans” och ”Kvinnan på månen”. Caroline tyckte också att ”Sonande smärta” som spelades på erhu av Xiaochun Qi var mycket vackert att lyssna på. Hon var även förtjust i trumpartierna.

– Jag tyckte om budskapet i showen. Det kändes som ett fredligt lugn, sade Caroline.

Caroline Segerpalm lär ut klassisk egyptisk magdans och är intresserad av kinesisk kultur. Därför blev hon intresserad att komma och titta på galan när en väninna frågade om hon ville gå på den. Hon sade avslutningsvis att hon absolut rekommenderar andra att titta på Shen Yun Chinese Spectacular.

Hans-Ola Flodin, flygmekaniker från Hässelby, uppskattade att titta på Shen Yun under torsdagskvällen på Cirkus, Djurgården i Stockholm.

– Jag tyckte att den var fantastisk, själva rörelserna var helt fantastiska. Det märks att de har lång träning bakom sig, sade han.

På det hela taget fann han galan bra. Han sade att han speciellt gillade trumpartierna under showen.”Det märks att de har lång träning bakom sig”, sade Hans-Ola Flodin. (Foto: Tony Lingefors/Epoch Times Sverige)